Blindklinknagels en popnagels bij GYZS.nl (26)

Blindklinknagels, ook wel popnagels genoemd, wij bieden u verschillende blindklinknagels aan. Blindklinknagels kunnen een goede vervanger zijn voor schroef of lasverbindingen. Wij verkopen blindklinknagels van Kelfort. Dat is een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. U kunt daarom altijd even een kijkje nemen in ons assortiment. Hebben we het op voorraad en bestelt u voor 16.30uur dan versturen we het dezelfde dag nog.

 

Blindklinknagels of popnagels kopen

En mocht u hulp nodig hebben bij het bestellen van uw blindklinknagels of popnagels dan staan onze verkoopadviseurs u graag te woord.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Blindklinknagels en popnagels

De werking van de blindklinknagels en popnagels

Laten we eens kijken naar de werking van de blindklinknagels en de popnagels. Deze nagels hebben een holle nagelhuls. Deze huls is voorzien van een kraag. In de nagelhuls is er een trekpen met aan het uiteinde een afgeronde kop. De waarde hiervan is dat als de nagels worden bevestigd met een popnageltang dat de trekpen wordt vastgeklemd en deze wordt dan in de nagelhuls getrokken. De popnageltang dien je meerdere keren in te knijpen. Hierdoor zal de trekpen een steeds zwaardere belasting te verduren krijgen.

Door de zware belasting zal de pen uiteindelijk afbreken en ontstaat er op deze wijze een zeer sterke verbinding. Deze verbinding kan alleen op een mechanische wijze ongedaan gemaakt worden. Wanneer je er dan ook zeker van wilt zijn dat het goed vast moet zitten dan zijn de blindklinknagels en de popnagels de juiste keuze. Bezit je nog geen popnageltang dan is deze ook in ons assortiment te vinden. Het is aan te raden om die direct mee te bestellen. Je hebt dan alles om direct te starten. Wij leveren niet alleen de bevestigingsmaterialen voor een lage prijs. Dit geldt ook voor de gereedschappen. Neem dan ook eens een kijkje in die categorie. Wanneer je een grote klus hebt die je dient te klaren dan is het goed om meteen alles te bestellen. Bij Gyzs.nl bestel je voor lage prijzen en er is een snelle levering. Je bent er dan van verzekerd dat de klus voordelig geklaard kan worden.