0
€ 0,00Excl. BTW
€ 0,00 Incl. BTW

Je winkelwagen is nog leeg

product toegevoegd Bekijk

Toon filter

Rooster Lijst

32

Blindklinknagels en popnagels (26)

Toon filter

Rooster Lijst

32

Blindklinknagels en popnagels

Blindklinknagels en popnagels bij GYZS.nl

Wanneer je blindklinknagel en popnagels wilt bestellen dan is het belangrijk dat deze van een goede kwaliteit zijn. De materialen dienen immers goed vast te zitten en je wilt dan ook de garantie hebben dat je van kwalitatieve materialen gebruik maakt. Bij de blindklinknagels en de popnagels in assortiment heb je deze garantie. Er zijn een aantal zaken waar je op dient te letten wanneer je deze bestelt. Dat is als eerste de maat. Deze staat duidelijk bij het product aangegeven. Daarnaast is het van belang dat je weet hoeveel je bestelt. Wij hebben onder andere een blindklinknagel die per honderd geleverd wordt. Kijk dan ook goed hoeveel je nodig bent en plaats daarna de bestelling. Mocht het toch zijn dat je te weinig hebt bestelt dan is het goed om te weten dat je snel weer nieuwe nagels kunt bestellen.

De nagels in deze categorie zijn om verschillende materialen aan elkaar te bevestigen. De reden dat er voor een blindklinknagel gekozen wordt is omdat deze gebruikt kunnen worden bij platen die maar van één kant toegankelijk zijn. Is dit bij jou het geval en wil je hier een plaat aan bevestigen dan zijn de blindklinknagel dus de beste keuze. Dit kan dan ook een plaat van een ander materiaal zijn. Mocht je naast de blindklinknagels en de popnagels nog andere bevestigingsmaterialen nodig zijn dan hebben wij daarin ook een ruime keuze. Wij nodigen je dan ook graag uit om een kijkje in ons aanbod te nemen. Je maakt dan ook direct kennis met onze lage prijzen.

De werking van de blindklinknagels en popnagels

Laten we eens kijken naar de werking van de blindklinknagels en de popnagels. Deze nagels hebben een holle nagelhuls. Deze huls is voorzien van een kraag. In de nagelhuls is er een trekpen met aan het uiteinde een afgeronde kop. De waarde hiervan is dat als de nagels worden bevestigd met een popnageltang dat de trekpen wordt vastgeklemd en deze wordt dan in de nagelhuls getrokken. De popnageltang dien je meerdere keren in te knijpen. Hierdoor zal de trekpen een steeds zwaardere belasting te verduren krijgen.

Door de zware belasting zal de pen uiteindelijk afbreken en ontstaat er op deze wijze een zeer sterke verbinding. Deze verbinding kan alleen op een mechanische wijze ongedaan gemaakt worden. Wanneer je er dan ook zeker van wilt zijn dat het goed vast moet zitten dan zijn de blindklinknagels en de popnagels de juiste keuze. Bezit je nog geen popnageltang dan is deze ook in ons assortiment te vinden. Het is aan te raden om die direct mee te bestellen. Je hebt dan alles om direct te starten. Wij leveren niet alleen de bevestigingsmaterialen voor een lage prijs. Dit geldt ook voor de gereedschappen. Neem dan ook eens een kijkje in die categorie. Wanneer je een grote klus hebt die je dient te klaren dan is het goed om meteen alles te bestellen. Bij Gyzs.nl bestel je voor lage prijzen en er is een snelle levering. Je bent er dan van verzekerd dat de klus voordelig geklaard kan worden.