Bundelbanden bij GYZS.nl (37)

De bundelbanden zijn ook wel bekend onder de naam tyraps. Dit zijn plastic banden waarmee je materialen vast kunt maken. Het gebruik van de bundelbanden is erg makkelijk. Wil je bijvoorbeeld de kabels bij elkaar binden dan trek je het uiteinde van de band door het oog. De band trek je strak aan en dan zit het vast. Mocht het zo zijn dat je na een tijdje weer los wilt maken dan kan dit snel en makkelijk door deze door te snijden of knippen. Wij bieden 2 kleuren tyraps aan. Namelijk zwart en transparant. Voor de verschillende maten kunt u altijd even een kijkje nemen op onze webshop. Hebben we het op voorraad en bestelt u voor 16.30uur dan versturen we het dezelfde dag nog.

 

Bundelbanden kopen

En mocht u hulp nodig hebben bij het bestellen van uw bundelbanden dan staan onze verkoopadviseurs u graag te woord.

Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bundelbanden

Het gemak van de bundelbanden

De reden dat de bundelbanden vaak gebruikt worden heeft te maken met het gemak. Wil je snel even iets vastmaken dan kun je van een bundelband gebruik maken. Je hebt dan geen extra gereedschap nodig. Je trekt de band vast en de klus is geklaard. Het is dan ook een bevestigingsmiddel wat zowel in als rondom het huis gebruikt kan worden. Zelfs in de tuin kunnen deze van pas komen. Wanneer je de takken van een struik bij elkaar wilt houden of een klimop vast wilt maken dan zijn de bundelbanden ook handig.

Het is wel duidelijk dat je altijd wel een klusje hebt waar je deze bundelbanden voor kunt gebruiken. Denk bij het bestellen wel op de afmetingen van de banden. Er zijn verschillende lengtes beschikbaar. De bundelbanden zijn ook een goed alternatief voor touw. Gebruik je touw dan dien je het goed vast te knopen. Dit is bij de banden niet het geval. Het enige wat je hierbij dient te doen is goed aan te trekken en het zit vast. Wij willen je ook aanraden om ons overige assortiment te bekijken. Dan zie je al snel dat dit niet het enige bevestigingsmateriaal is wat voordelig is en snel geleverd kan worden. Wij hebben een enorm assortiment. Dit is niet alleen aan materialen voor de bevestiging maar ook aan gereedschappen. Genoeg reden om snel een kijkje te nemen en voordelig een bestelling te plaatsen.