Deuvels en lamellen bij GYZS.nl (40)

Een deuvel is makkelijk te monteren en zorgt voor een onzichtbare houtverbinding die ook sterk is. Dit komt omdat de deuvel is voorzien van ribbels. Deze ribbels die klemmen zich vast in het boorgat wat voor een goede verbinding zorgt. De deuvels worden per zak geleverd. Het is belangrijk om naar het aantal deuvels per zak te kijken. In de meeste gevallen zijn dit verpakkingen met duizend deuvels.  Waar je ook goed op dient te letten dat is de houtsoort van de deuvel. Bij Gyzs.nl kun je deuvels van eikenhout bestellen en ook acacia deuvels. Het is zelfs mogelijk om een zak met deuvels van verschillende houtsoorten te bestellen. Heb je maar een paar deuvels nodig dan kan dit de beste keuze zijn. Je hebt dan nog andere deuvels op voorraad voor volgende klussen.

Wat ook mogelijk is als je maar een paar deuvels nodig hebt is een klein zakje te bestellen. De aantallen staan bij het product aangegeven en dit is vaak voldoende voor een paar kozijnen. Daarnaast is het ook mogelijk om een set met lijm en een boor te bestellen. Dit is voor de startende klusser de beste keuze. Hiermee boor je precies het juiste gat voor de deuvel en heb je ook al de lijm om de deuvel mee vast te zetten. Er is een ruime keuze en het zal dan voor jouw klus ook mogelijk zijn om de beste deuvels te vinden. Wij zorgen er dan voor dat deze snel bij je geleverd wordt.
Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toon filter

Rooster Lijst

32
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Deuvels en lamellen

Gebruik maken van een deuvelmaster

Gebruik je vaker deuvels dan is het handig om van een deuvelmaster gebruik te maken. Dit is een handig apparaat wat gebruikt kan worden voor het snel positioneren van de boorgaten. De deuvelmaster heeft verschillende maten beschikbaar. Deze master heeft een rubberen rand.Dit is handig als je gaten in een tegelwand wilt boren. De boor zal dan niet uitschieten en ook zal de tegel niet barsten. Boor je vaak gaten voor deuvels dan is het aan te raden om van een deuvelmaster gebruik te maken.

Er is keuze genoeg en je vindt precies de deuvel die je nodig hebt. Ook voor jou is het geen probleem meer om een onzichtbare verbinding bij een kozijn te maken. Door de lage prijzen kun je dit ook nog eens op een voordelige manier doen. Het is aan te raden de bestelling van de deuvels voor half 5 in de middag te plaatsen. Wanneer je dit doet dan zorgen wij ervoor dat deze die zelfde dag nog wordt verzonden. In de meeste gevallen kun jij de dag na het bestellen al met de deuvels aan de slag. Dit zorgt ervoor dat de klus snel af is en dat jij met een nieuwe klus kunt starten. Uiteraard kun je voor de nieuwe klussen ook bij ons alle materialen en gereedschappen vinden. Wij willen je dan ook uitnodigen om eens een kijkje in ons overige assortiment te nemen. Ook daar hebben wij vele voordelige producten die snel geleverd kunnen worden.