Ophangsystemen bij GYZS.nl (18)

Het ophangen van een schilderij of foto dat moet op een makkelijke manier mogelijk zijn. Daarom is het aan te raden om te kiezen voor de ophangsystemen in deze categorie. Er zijn hier verschillende systemen te vinden. Dit zijn dan niet alleen de systemen om een ophangpunt aan de muur te maken. Ook is het mogelijk om deze aan het plafond te bevestigen. Deze hangt dan met staaldraad naar beneden en zo kan het schilderij of de foto bevestigd worden. Het is van belang om te weten wat je op wilt hangen en hoe zwaar deze is. Dan kun je de keuze maken voor het systeem wat je gaat gebruiken.

Een schilderij kan behoorlijk zwaar zijn. Dit heeft in de meeste gevallen dan met de lijst te maken. Ook dan zijn er ophangsystemen te vinden die zijn te gebruiken. In de meeste gevallen kan deze eenvoudig opgehangen worden en hoeft er niet te worden geboord. Wil je zeker weten dat een zwaar schilderij goed hangt dan is het wel aan te raden om van een plug in de muur gebruik te maken. In dat geval zal er dan wel een gaatje geboord moeten worden. Mocht je twijfelen over welk systeem het beste is dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag de keuze te maken over het beste systeem. Jij bent er dan verzekerd van dat het systeem goed het werk doet en opvallend gemonteerd kan worden.
Lees verder

Toon filter

Rooster Lijst

32

Toon filter

Rooster Lijst

32

Ophangsystemen

De ophangsystemen zijn voordelig

Het was je misschien al opgevallen. De ophangsystemen in deze categorie zijn erg voordelig. Al voor een paar euro kun je een systeem aanschaffen en makkelijk een schilderij of een foto ophangen. Ben je op zoek naar een manier om een display te bevestigen dan zou u er ook voor kunnen kiezen om een rail op te hangen. Deze is ook voordelig te bestellen. Waar je bij de rail wel op dient te letten dat is de lengte. Je wilt immers geen rail bestellen die te kort is voor het display wat je wil bevestigen.  Voor ieder budget is er wel een ophangsysteem te vinden.

Het monteren van de systemen is eenvoudig en kan ook door klussers met minder ervaring worden gedaan. Wat ook simpel is dat is het plaatsen van de bestelling. Dit doe je ook snel en het afrekenen gaat makkelijk. Wordt de bestelling voor half vijf in de middag geplaatst dan zal deze ook nog eens dezelfde dag worden verzonden. De volgende dag zal het systeem dan al geleverd worden en dan kun je het schilderij of de foto ophangen. Je zult dan zelf ervaren hoe makkelijk het is en merken dat het ophangen van een schilderij of foto geen gedoe meer met zich meebrengt. Kies je voor een ophangsysteem dan weet je dat je ook direct alles bestelt wat je nodig bent. Geen losse bestellingen meer van schroeven, bouten of pluggen. Gewoon een heel systeem voor een lage prijs wat ook nog eens snel geleverd wordt.