Adjunct deursluiter in doos 2500 rechte plaatjes

Als je de Adjunct deursluiter op de deur gaat monteren dan zal je nooit meer last hebben van deuren die openstaan. Het is een prima hulpmiddel bij bedrijven en winkels maar ook voor thuis. Kinderen (maar zeker ook volwassenen) willen de deur nog wel eens open laten staan en dat kan erg vervelend zijn. Er komt zo koude lucht binnen maar het kan ook zijn dat u niet wilt dat de huisdieren weglopen. De deursluiter die je op de afbeelding ziet dat is een mechanisch werkende ketting -inbouwdeursluiter. Het mooie aan dit model is dat het bijna onzichtbaar de deuren sluit. Er hangt dus niet een heel gevaarte boven bij de deur die de deur sluit. De deursluiter is een aluminium buis met daarin een veer, een trekstang en een ketting. Door een op de buis geschroefd bevestigingsplaatje kun je die op de deur gaan monteren. Dit is zeer simpel om te doen en kan ook door de doe-het-zelver gedaan worden. Wat wij aanraden is om de deursluiter te combineren met de Dictator deuropvanger. Zo krijg je een goed en voordelig alternatief voor een deurdranger.

Specificaties

  • Type 2500: diameter 16 millimeter, voor normale deuren, 5-15 N sluitkracht
  • Type 2550: diameter 22 millimeter, voor zware stalen of houten deuren, 15-30 N sluitkracht
  • Maximale openingshoek: 180 graden

De werking van de deursluiter

De kracht die nodig is voor het sluiten wordt overgebracht door een ketting. Deze loopt over een geharde stalen prop en wordt ingehaakt in de sleutelvormige opening van een kozijnplaatje. Dit model is verkrijgbaar met zowel rechthoekige kozijnplaatjes als met kozijnplaatjes met afgeronde hoeken. Het is dus een model wat ook bij jouw deur zal passen. De prijs die is zeer voordelig en daarbij is er dan ook nog eens een snelle levering. Zorg ook dat jouw deuren niet steeds open staan. Maak gebruik van de deursluiter van Adjunct. Zo hoef je nooit meer zelf op te staan om de deuren achter andere personen te gaan sluiten.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer