Aftekenpotlood grafiet 2b lydra-dry

Aftekenpotlood grafiet 2b lydra-dry

Je denkt misschien dat een potlood maar een potlood is en dat er geen verschillen tussen potloden zijn. Maar in het geval van een aftekenpotlood wil je zeker weten dat je een goede hebt. Vooral als je een het voor je werk nodig hebt.

Zeker dan wil je gebruik kunnen maken van een sterk potlood waar je duidelijk mee kunt aftekenen.

Op de afbeelding zie je het aftekenpotlood grafiet 2b lydra-dry. Dit is een potlood met een kunststof omhulsel waarmee je gemakkelijk en snel markeringen kunt maken. Doordat er een sterk omhulsel is, zal dit potlood niet snel breken en kun je deze een lange tijd gebruiken.lyra aftekenpotlood grafiet 2b lydra dry

Meer voordelen

Een ander groot voordeel is de punt. Je kent vast de irritatie wel dat de punt van een potlood snel afbreekt en dat je deze moet slijpen of met een mes scherp moet maken voordat je verder kunt.

Hier heb je met dit aftekenpotlood geen last van. Aan de achterzijde van het potlood zit een schuifknop waarmee je de lengte van de punt kunt bepalen. Ook kun je de punt makkelijk weer naar binnen laten schuiven. Zo heb je geen last meer van afbrekende punten.

Duidelijke markeringen maken

Natuurlijk is het bij een aftekenpotlood ook van groot belang dat je duidelijke markeringen kunt maken. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk zagen of op een bepaald punt een gat in een muur boren.

Het is een potlood wat geschikt is voor zowel de professional als de doe-het-zelver. Daarbij is dit dan ook nog eens een potlood wat een zeer lange tijd mee zal gaan en waar je dus lange tijd plezier van zal hebben. Voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten want deze is laag. Daarbij wordt het natuurlijk snel geleverd.logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer