Altijd al een elektronisch deurslot gewild? Check de Nuki Smart Lock!

Nuki Smart Lock elektronisch deurslot

Je hoort het wel vaker. Mensen die vertellen dat het fantastisch is om een elektronisch deurslot te hebben. Wat ze er vaak niet bij vertellen is dat het niet zo maar geïnstalleerd is. En ook voor je portemonnee is dit niet altijd de meest vriendelijke oplossing..

Toch is de Nuki Smart Lock is vrij simpel te installeren op je bestaande cilinders en sloten. En dat maakt dit systeem dus echt uniek. Natuurlijk er hangt nog steeds een prijskaartje aan. Maar dat is te overzien en zeker de moeite waard.

Heb je twee linkerhanden? Dan nog is het mogelijk om dit zelf te installeren. Wij weten het maar al te goed. Deurbeslag mag je niet onderschatten. Het is complex en een foutje is zo gemaakt. Linksdraaiend, rechtssluitend, PC maat…waar hebben we het over? En dan ook nog rekening houden met de deurdikte en de dikte van je schilden of rozet? En als alles dan gewoon goed werkt en door de aannemer is geïnstalleerd, dan begrijpen wij heel goed dat je je daar niet aan gaat wagen.

 

‘Maar geloof me…met de Nuki  is dat echt goed te doen. Nuki Smart Lock is vrij simpel te installeren op je bestaande cilinders en sloten’

Er zijn best veel systemen op de markt voor elektronische deursloten. Veelal voor zakelijk en projectmatig gebruik. En dat is ook logisch. Als bedrijf wil je je toegangscontrole goed in de hand houden. Elektronische deursloten zijn dan zeker een goed alternatief en ook makkelijk op te nemen in een sleutelplan of sluitplan. Een paar jaar geleden kwamen er wat goedkopere en eenvoudigere systemen op de markt zodat ook het MKB een betaalbaar alternatief had voor de elektronische deursloten.

Maar voor de consument was er lange tijd niets. Winkhaus was met haar Bluecompact concept een van de eerste die een betaalbaar alternatief op de markt bracht. Toch is Bluecompact niet helemaal te vergelijken met het Nuki concept. Het maakt niet gebruik van het bestaande deurbeslag bijvoorbeeld en werkt ook nog met een eigen sleutel. Het Bluecompact concept heeft op andere vlakken weer voordelen t.o.v. de Nuki Smartlock. Wilt u hier meer over weten? Bel dan met onze Hang- & Sluitwerk specialist via 0224-212026.

Maar nu weer even terug naar Nuki. Sinds kort verkopen wij het Nuki Smartlock. En Nuki Smartlock is zelfs voor iemand met twee linkerhanden eenvoudig te installeren en zeker niet duur te noemen. Je maakt gewoon gebruik van je huidige cilinders en sleutels. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. Je moet wel over een aantal zaken hebben nagedacht. Wil je bijvoorbeeld je sleutel nog altijd kunnen blijven gebruiken? Dan moet je wel zeker weten dat er in je slot een gevarencilinder zit. Maar in de meeste gevallen kun je zonder al te veel aanpassingen gewoon snel verder. Als je hier vragen over hebt, bel dan met onze Hang- en Sluitwerk specialist via 0224-212026.

Het is eigenlijk een normale uitbreiding op je deurslot. En via je smartphone bedien je je deur. Je kunt zelf aangeven wie er naar binnen kunnen en op welke tijdstippen. Je kunt de deur op afstand met de app openen (middels de WiFi Bridge). En er zit ook een automatische functie op die er voor zorgt dat het slot zich opent als je binnen een bepaalde afstand komt. Dat kan soms heel handig zijn. Wanneer je bijvoorbeeld je handen vol hebt.

Klinkt goed, toch?
Kijk zelf maar even!

De Nuki Smartlock maakt van jouw telefoon een intelligente sleutel !

Nuki Smartlock maakt van jouw smartphone een intelligente sleutel. Het opent je deur als je thuiskomt en sluit deze weer af als je vertrekt. Zo simpel is het. Je connect met je smartphone en voilla. Je kunt heel eenvoudig een app downloaden waarmee je individuele toegangsrechten kunt toewijzen en beheren. Doordat er een log wordt bijgehouden kun je ook achteraf bekijken wie er op welk moment de deur heeft ontgrendeld of weer afgesloten heeft. Het Nuki Smart Lock kun je heel eenvoudig aan de binnenzijde van jouw deur over de bestaande cilinder en sleutel aanbrengen. Afhankelijk van de hoogte van de cilinder wordt het Smart Lock op de cilinder geklemd of op de deur gekleefd.

Eenvoudig te installeren voor iedereen

Installeren is zeker niet moeilijk. Check onderstaande video en zie het zelf!

 

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd.

Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.