Ami Kierstandhouder RVS KSH 100

Ami Kierstandhouder RVS KSH 100

Je veilig voelen is belangrijk. Dat kun je realiseren door gebruik te maken van de Ami Kierstandhouder RVS KSH 100. Hiermee heb je de mogelijkheid om de voordeur tot een kier te openen zonder dat deze verder op kan worden gedaan. ami kierstandhouder   Staat er iemand voor je deur en weet je niet wie het is dan gebruik je de kierstandhouder. Pas wanneer je zeker weet dat het vertrouwd is, open je de deur helemaal. De gehele houder is gemaakt van massief roestvrij staal en deze is geschikt voor een naar binnendraaiende deur.  Alle bevestigingsmaterialen worden bijgeleverd. Het is dus niet nodig om bijvoorbeeld schroeven te gaan halen. De houder is op een manier ontworpen zodat deze ook gebruikt kan worden bij niet gelijkliggende deuren en bij smalle deuren. De prijs is laag en op deze manier kun je je huis veel goedkoper beveiligen dan bijvoorbeeld door middel van een camerasysteem. Uiteraard is er ook een snelle levering en kun je deze kierstandhouder vaak de volgende werkdag monteren.

De houder voldoet aan alle eisen

Je kunt er zeker van zijn dat deze houder degelijk is. Deze voldoet namelijk aan alle eisen. Zo voldoet deze aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen voor nieuwbouwwoningen en is deze voorzien van het SKG KE 573 keurmerk. Daarnaast is het product gemakkelijk te bevestigen. Mocht er een situatie voordoet dat er iemand voor de deur staat die je niet helemaal vertrouwt, weet dan dat je met gebruik van de kierstandhouder de deur gemakkelijk weer kunt sluiten zonder dat de persoon buiten zich toegang tot de woning kan verschaffen. Dat moet toch een veilig gevoel geven..

 

 

veiligheid kierstandhouder

 

 

Meer lezen?

Ben je nog niet uitgelezen? Dat kan natuurlijk! Lees gerust verder in dit blog over het merk Ami. Of klikt op deze link om het volledige assortiment kierstandhouders te bekijken. logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer