Secu Armleuning voor douchezitje en douchestoel

Bij ons in het assortiment kun je het douchezitje aanschaffen. Dit is een prima hulpmiddel voor mensen die er moeite mee hebben om zich staand te douchen.

Het stoeltje kan hulp bieden en deze personen kunnen zich dan in alle rust zittend douchen. Er zijn verschillende uitvoeringen van de douchezitjes en er zijn ook uitvoeringen die worden geleverd zonder armsteunen.

 

 

Op de afbeelding zie je een armleuning voor douchezitje en douchestoel. Deze armleuningen zijn op een eenvoudige wijze te monteren.

 

 

Op de afbeelding is al te zien dat alle materialen die je nodig hebt voor het monteren van de leuning meegeleverd worden. Het monteren gaat ook makkelijk en snel en dit geeft nog meer houvast tijdens het douchen.

Het handige is dat de armleuningen omhoog gezet kunnen worden. Een persoon kan dan eerst rustig gaan zitten en dan vervolgens de armleuningen naar beneden zetten. Dan kan er gestart worden met douchen. Dit maakt het douchen niet alleen een stuk makkelijker maar ook een stuk veiliger. Wanneer het douchen klaar is kunnen de armleuningen weer omhoog gezet worden en kan er uit de douche gegaan worden. Zowel het douchezitje als de leuningen kunnen omhoog geklapt worden om ruimte te besparen.

Snel gebruik van de armsteunen maken

Van deze armsteunen kan snel gebruikt gemaakt worden. Dit is het voordeel van bestellen bij GYZS. Niet alleen wordt er een lage prijs gehanteerd, maar er is ook een snelle levering. Er kunnen redenen zijn dat de armleuningen snel bevestigd dienen te worden. Zijn deze armleuningen op voorraad dan kunnen wij de dag na het bestellen leveren en dan kan de armleuning meteen bevestigd worden. Er kan door personen die moeite hebben met het staand douchen weer snel gedoucht worden en dat is vaak een hele opluchting. Mocht er nog een douchestoel nodig zijn dan is deze ook voordelig bij GYZS aan te schaffen.

Heb je nog vragen over dit artikel? Neem gerust contact op met onze klantenservice of bel direct naar 0224-212-026.

logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer