AXA 3012 oplegslot wit kunststof

AXA 3012 oplegslot wit kunststof

Je wilt natuurlijk je woning of bedrijfspand zo goed mogelijk beveiligen.

Dit om het kwaadwillenden zo lastig mogelijk te maken om binnen te dringen.  Daarvoor kunnen dure beveiligingssystemen worden gebruikt. Maar het is daarnaast ook heel belangrijk om ervoor te zorgen dat je goede en veilige sloten gebruikt.

Het AXA 3012 oplegslot in de kleur wit is een goede keuze. Deze is voorzien van het SKG keurmerk en het politiekeurmerk en dit is een slot dat ook zeer streng getest is.

Het is een slot dat te gebruiken is bij deuren, schuifpuien en draai-, klep- en uitzetramen. Maak je gebruik van dit slot dan is dat een teken dat je geeft om de veiligheid van je woning en de inwonenden.

Het is misschien maar een klein slot maar het vergroot de veiligheid enorm. En dit is iets dat jij ook belangrijk zult vinden.

Het slot wordt geleverd met een sleutel en het is een slot dat je zeer eenvoudig open en dicht kunt draaien.

 

 

 

De eigenschappen van het slot

Het slot is gemaakt van kunststof en heeft een opbouwlengte van 47 millimeter. De benodigde raamhoutbreedte en kozijnhoutdiepte voor het slot is 33 millimeter. Het wordt aanbevolen om schroeven van 4,0 bij 40 millimeter te gaan gebruiken. Het slot is eenvoudig te monteren en de draairichting is naar buiten. Wat op zal vallen is de lage prijs van dit product. Je hoeft dus geen duur beveiligingssystemen aan te schaffen. Wil je minder besteden of heb je niet veel te besteden dan is het goed om te beginnen met het plaatsen van deze veilige sloten. Dit zal het voor kwaadwillenden onmogelijk maken om gemakkelijk je woning binnen te dringen. Het hoeft dus helemaal niet duur te zijn om je woning veiliger te gaan maken.

Benieuwd naar meer?

Ben je na het lezen van dit blog nog niet uitgelezen? Dat kan natuurlijk! Leest  via deze link meer over het merk AXA. Of bekijk het volledig assortiment oplegsloten via deze link.

 

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer