AXA Draai-Kiepkruk – Model L -7X32 – F1 – SKG**

Deze AXA Draai-Kiepkruk  op GYZS.nl is geschikt voor vele ramen en daarbij is het dan ook nog eens zeer veilig. Het is een kruk die afsluitbaar is met een sleutel en er is dan ook een cilinderslot in de kruk aanwezig. Dit betekent dat deze kruk dan ook een certificering heeft en dit is SKG**. Wil je dus dat je ramen goed en veilig afgesloten zijn dan is het aan te raden om voor dit model van AXA te kiezen. Zoals je aan de prijs kunt zien is deze dan ook nog eens betaalbaar en hoef je de aankoop niet te laten door de prijs.

 

 

De kruk ligt goed in de hand en je zal dan ook met een simpele beweging de ramen kunnen openen en sluiten. Deze kruk is speciaal bedoeld voor draai-kiep ramen. Mocht je krukken voor andere soorten ramen zoeken, dan kun je die hier ook voordelig in ons assortiment vinden. Het materiaal waar de kruk van gemaakt is aluminium en dit betekent dat het sterkt materiaal is maar toch ook onzettend licht. Plaats je dit model kruk van AXA op de ramen dan weet je dat de ramen goed dicht zitten en dat je huis dan ook nog eens goed is beschermd tegen indringers.

Het monteren van de kruk

Het monteren van de kruk dat gaat snel en makkelijk en we willen je dan ook aanraden om daar de schroeven 4,0 x 40 millimeter voor te gaan gebruiken. Eenmaal geplaatst is dit een kruk die jaren zal blijven zitten en door het gebruikte materiaal zal deze ook niet gaan roesten. Kijk wel even naar de beschikbaarheid en je zal dan zien dat als deze op voorraad is (waar wij altijd naar streven), dat je deze dan de volgende dag al geleverd gaat krijgen en dat je die dan al kunt gaan plaatsen.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder. logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer