Axa Heavy Duty Schijflagerscharnier geborsteld RVS 114 x 89 x 3mm

Als je een scharnier aanschaft dan let je op een aantal zaken. Dat is als eerste de kwaliteit van het scharnier. Daarbij zal je dan ook op de prijs en de levertijd letten. Wat ook belangrijk is dat is het gewicht wat het scharnier kan dragen. Moet deze nu een groot gewicht dragen dan willen wij je het Axa heavy duty scharnier aanraden.

Axa heavy duty scharnier

Weet welk scharnier je aan moet schaffen

Het is belangrijk dat je weet welk scharnier je aan moet schaffen. Neem je een kijkje bij ons in de webwinkel dan zie je al duidelijk aangegeven wat het gewicht is wat een scharnier kan dragen. Als voorbeeld nemen we het scharnier wat je op de afbeelding ziet. Dit is een scharnier van 114 bij 89 millimeter en deze is van geborsteld roestvrij staal. Waarschijnlijk zie je op de afbeelding al dat dit een robuust scharnier is. Dit is een scharnier wat geschikt is voor deuren. Wanneer je 3 van deze scharnieren gebruikt dan kan er 140 kilogram gedragen worden. Kies je ervoor om 4 van deze scharnieren te gebruiken dan kan er 160 kilogram gedragen worden.

Waar je dan wel op moet letten zijn de schroeven die je gebruikt. Kies je ervoor om schroeven van 4,5 bij 40 millimeter gebruikt dan kan er een groter gewicht gedragen worden dan wanneer er schroeven van 4,5 bij 30 millimeter gebruikt worden. Wil je een scharnier aanschaffen dan is het dus belangrijk om goed bij de beschrijving te kijken.

Er zijn verschillende scharnieren van Axa beschikbaar

Axa biedt een ruim assortiment aan scharnieren en die kun je ook in ons aanbod vinden. Dit is een scharnier voor zware deuren en die kun je zowel thuis als in een werkplaats gebruiken. Heb je nu een veilig scharnier nodig voor thuis voor de buitendeur dan is die ook te vinden in ons assortiment. Je zal dus altijd makkelijk en snel het juiste scharnier kunnen vinden. Wat je dan ook meteen zal opvallen dat is dat je dan een lage prijs voor deze scharnieren betaalt.


Zie alle scharnieren in ons assortiment. Deze zijn ook zeer voordelig geprijsd.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd.

Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

 

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer