Axa inboorpaumelles 14mm Hout 4 x 75

Wil je een lichte deur ophangen dan kun je dit doen door van inboorpaumelles gebruik te maken. Dit zijn een soort scharnieren die makkelijk te bevestigen zijn en ook betaalbaar zijn. De paumelles die je op de afbeelding ziet, zijn van het merk Axa. Dit is een merk wat je vast wel zult kennen. Het is een merk wat niet alleen door hobbymatige klusser gebruikt wordt maar ook door de professionele vakmensen.

Dit komt omdat Axa producten maakt die van een hoge kwaliteit zijn. Dit geldt ook voor de inboorpaumelles 14 mm hout 14 x 75. Deze zijn gemaakt van staal en zijn sterk. De bewerking is vernikkeld en de uitvoering is tweedelig. De hoogte van de paumelles is 75 millimeter en de dikte is 14 millimeter.

Gebruik je 2 paumelles dan kan er een deur van 20 kilogram gedragen worden. Kies je ervoor om 3 paumelles te gebruiken dan kan er een deur van 30 kilogram gedragen worden.

Het kan best zijn dat je een deur hebt die zwaarder is. We willen je aanraden om eens verder in ons assortiment te kijken. Ook kun je contact opnemen met onze klantenservice. Je zult zien dat er altijd een passende oplossing is waar je gebruik van kunt maken.

Voordelig de paumelles bestellen

Je zult vast wel een kijkje bij de prijs hebben genomen en dan heb je waarschijnlijk ook wel gezien dat dit paumelles zijn die je voordelig aan kunt schaffen. Dit is niet het enige voordeel van het bestellen van de producten bij GYZS. Er is ook nog het voordeel van het snelle leveren.

Wanneer je de producten voor 16.30 besteld, worden deze over het algemeen een dag na het bestellen al bij je geleverd. Dit komt omdat de meeste producten bij ons op voorraad zijn en dezelfde dag dan al verzonden kunnen worden.

Heb je nog vragen over de Axa inboorpaumelles 14mm Hout 4 x 75? Neem gerust contact met ons op, onze verkoopadviseurs helpen je graag! logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer