Axa Raamsluiting 3308-31-92E

Deze Axa raamsluiting is voorzien van een nok en drukknop en deze zorgt ervoor dat je het raam op een zeer makkelijke wijze kunt openen en sluiten. Het monteren van dit model gaat ook makkelijk. Op de afbeelding zie je al de voorgeboorde gaten en hier kun je de raamsluiting mee monteren. Het is een raamsluiting die je kunt gebruiken op draairamen, uitzetramen, valramen en klepramen. De schroeven die je nodig hebt om deze raamsluiting te bevestigen, worden niet meegeleverd. Het is wel mogelijk om deze meteen mee te bestellen bij GYZS.nl, het wordt aangeraden om schroeven van 4,0 bij 40 millimeter te gebruiken. Naast de schroeven voor het monteren wordt ook de sluitkom/sluithaak niet meegeleverd. Uiteraard kun je ook die makkelijk mee bestellen. In ons assortiment kun je ook gehele sets vinden waarbij je de raamsluiting en de sluitkom/sluithaak ineen kunt aanschaffen. De vorm van de raamsluiting is met ventilatienok en de schoot is standaard. Het vergrendelen van het raam kun je snel doen door de knop in te drukken. Je weet dat het raam dan op een goede en veilige wijze gesloten is. Het materiaal waar deze raamsluiter van gemaakt is, is aluminium en je weet dus dat het een raamsluiter van hoge kwaliteit is.

Specificaties:

  • Bewerking: Geanodiseerd
  • Kleur: F2
  • Type: 308
  • Geschikt voor: Binnen- en buitendraaiend
  • Draairichting: Links, rechts
  • Uitvoering links/rechts: Rechts
  • Merk: Axa

Andere varianten:

Het kan natuurlijk zijn dat je een andere kleur of maat nodig hebt van de Axa raamsluiting. Via deze link kun je alle soorten van het type 3308 bekijken.

Waar dien je rekening mee te houden?

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden als je deze raamsluiting wilt monteren. Dat is de opbouwlengte en deze is 132 millimeter. Verder heb je een raamhoutbreedte van 44 millimeter nodig en een kozijnhoutdiepte van 31 millimeter. Kijk dus goed of deze ruimte beschikbaar is op het raam waar je deze sluiting op wilt monteren. Wanneer dit het geval is dan is dit model een prima keuze waar je vele jaren plezier van zult hebben.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer