Axa Raamsluiting met nok drukknop rechts wit 3308-31-68/E

Makkelijk de ramen openen en sluiten dat doe je met de raamsluiting van AXA. Dit is de AXA raamsluiting 3308-31-68E en dit is een raamsluiting die je tegen een laag bedrag aan kunt gaan schaffen. Het is een sluiting met een drukknop en deze knop kun je eenvoudig in gaan drukken zodat je snel en makkelijk de ramen kunt openen en sluiten. Het is een sluiter die geschikt is voor draai-, klep-, uitzet- en valramen en de vorm is met ventilatienok. Het vergrendelen van de ramen kun je ook zeer eenvoudig gaan doen en daar heb je ook de drukknop voor nodig. Het is daarbij ook een sluiting die erg veilig is.

Axa Raamsluiting met nok drukknop rechts wit 3308-31-68/E
Axa Raamsluiting met nok drukknop rechts wit 3308-31-68/E

Onwelwillende personen zullen niet zomaar je woning meer binnen kunnen komen. Kies dus ook voor de raamsluiting van AXA,. Deze is veilig en goedkoop en daarbij ook nog eens makkelijk te monteren. Als je deze wilt aanbrengen dan zal je dit binnen een korte tijd kunnen doen en door de lage prijs zal je ook de raamsluitingen van meerdere ramen kunnen vervangen. Binnen een korte tijd zorg je er dan voor dat de ramen makkelijk geopend kunnen worden en dat je huis weer veilig is.

De raamsluiting is gelakt

De raamsluiting die is makkelijk te bedienen en ziet er ook goed uit. Deze is gelakt en het materiaal dat is van aluminium. We willen je aanraden om schroeven van 4,0 bij 40 millimeter te gaan gebruiken bij het bevestigen. Uiteraard kun je deze ook voordelig bij ons gaan aanschaffen. De benodigde raamhoutbreedte is 44 millimeter en de benodigde kozijnhoutdiepte is 31 millimeter. De sluitkom en de bevestigingsmaterialen die worden niet bij de raamsluiting meegeleverd, deze kunt u natuurlijk voor een lage prijs bij ons kopen. Kies ook voor kwaliteit en een lage prijs en maak de keuze voor de raamsluiter van AXA.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer