Axa remote 2.0 met raamopener wit voor draairaam buitendraaiend rechts SKG

Maak het jezelf makkelijk en kies voor een afstandbediening om de ramen mee te gaan openen. Dit lijkt misschien overdreven maar dit is zeker niet het geval. Misschien heb je wel een raam op een hoogte waar je net niet bij kunt en waar je op een stoel moet gaan staan om deze open en dicht te gaan doen.

Het is dan makkelijk om gebruik te maken van een afstandbediening. Deze richt je dan eenvoudig op het raam en zo kun je deze gaan openen en sluiten.

Deze AXA remote 2.0 is geschikt voor draairamen die rechts naar buiten draaien.

Axa Remote 2.0 draairaam 2902-65-98
Axa Remote 2.0 draairaam 2902-65-98

Op de afbeelding zie je duidelijk welke onderdelen je krijgt en er is ook een schema te zien van hoe deze bevestigd dient te worden. Uiteraard wordt er bij de afstandbediening ook een duidelijke handleiding geleverd hoe je deze dient te monteren en hoe deze gebruikt moet worden. Je leven zal een stuk makkelijker gaan worden als je van deze afstandbediening gebruik gaat maken.

Waar is deze te bevestigen?

Het is mogelijk de AXA remote te bevestigen bij een opbouwlengte van 310 millimeter. De benodigde raamhoutbreedte is 40 millimeter en de kozijnhoutdiepte is 38 millimeter. Voor de bevestiging is het aan te raden om gebruik te maken van schroeven van 4,0 bij 40 millimeter.

Bekijk hieronder de montagevideo van de AXA remote 2.0

 

 

 

De afstandbediening die werk met infrarood en het is ook mogelijk om meerdere ramen met één afstandbediening te gaan bedienen.

Of je de afstandbediening nu aanschaft omdat het makkelijk is of omdat je een raam wilt kunnen openen en sluiten op een hoogte waar je niet bij kunt je zal er jaren plezier van hebben. Het openen en sluiten van de ramen deed je nog nooit zo snel en was nog nooit zo simpel.

Meer bekijken?

Bent u na het lezen van dit blog geïnteresseerd in meer? Bekijk hier het blog over het merk AXA. Of bekijk hier het volledig assortiment AXA Remote systemen.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer