Axa scharnier ronde hoeken topcoat

Ook jij zult de keuze willen maken voor een scharnier wat niet alleen zeer kwalitatief is, maar wat je ook voor een voordelige prijs aan kunt schaffen. Wij raden je aan om bij de scharnieren de keuze voor het merk Axa te maken. Wanneer je dit doet, weet je dat je gebruik maakt van scharnieren die niet alleen vele jaren mee zullen gaan, maar dat je ook de scharnieren voor een lage prijs aanschaft. Dit is het Axa scharnier ronde uitvoering topcoat en dit is een scharnier die je kunt bevestigen op zowel deuren als ramen.

Het is een scharnier wat ongelagerd is en de vorm is een rondhoek. Je ziet op de afbeelding al de gaten waar de je schroeven in kunt draaien. Het is een model wat je op een zeer eenvoudige wijze kunt bevestigen. Het wordt aangeraden om schroeven van 4,0 bij 40 millimeter te gebruiken. Deze schroeven worden niet meegeleverd met het scharnier maar deze schroeven  kun je wel in ons assortiment vinden. Het is dan ook aan te raden om die ook bij je bestelling te voegen zodat je het scharnier direct na de levering kunt monteren.

Het draagvermogen van de scharnieren

Dit zijn scharnieren met een hoog draagvermogen. Het hangt er wel vanaf hoeveel scharnieren je gebruikt. Maak je gebruik van 2 scharnieren dan is het totale draagvermogen 40 kilogram. Kies je ervoor om van 3 scharnieren gebruik te maken dan is het totale draagvermogen 50 kilogram en wanneer je 4 scharnieren gebruikt  is er een draagvermogen van in totaal 70 kilogram. Over het totale gewicht wat de scharnieren kunnen dragen, hoef jij je dus geen zorgen over te maken. Daarbij is er ook een bewerking van topcoat zodat het scharnier lang mooi blijft.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd.

Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.