Axa scharnier rvs

Dat Axa scharnieren maakt van hoge kwaliteit dat wist je misschien al. Dit is wel belangrijk om te weten want wanneer jij een scharnier aanschaft dan wil je ook dat deze van een goede kwaliteit is en dat die niet snel afbreekt. Hier hoef je bij Axa niet bang voor te zijn. Dit geldt dan ook voor het Axa scharnier rvs.

Axa scharnier rvs

Roestvrij staal is een prima materiaal

Het roestvrij staal dat is een prima materiaal om een scharnier van te maken. Het is een materiaal wat uiteraard niet roest maar wat ook erg sterk is. Het zijn dan ook scharnieren die je voor zowel de deuren als de ramen kunt gebruiken. Het model wat je op de afbeelding ziet staan dat is een scharnier wat ook van roestvrij staal gemaakt is. Deze is geschikt voor de ramen en dit is een ongelagerd scharnier. Bij de scharnieren van Axa weet je altijd meteen wat je moet doen en je ziet dan ook al de gaten zitten waar de schroeven in gedraaid dienen te worden. De aanbevolen schroeven voor dit scharnier zijn 4,0 bij 40 millimeter. Deze worden niet meegeleverd bij het scharnier maar dit zijn schroeven die je wel bij GYZS.nl kunt bestellen. Dit doe je dan uiteraard ook weer tegen een voordelige prijs.

Bij de scharnieren van Axa staat altijd duidelijk aangegeven welk gewicht deze kunnen dragen. Als we kijken naar dit scharnier dan kan er bij het gebruik van 2 scharnieren 10 kilogram gedragen worden maar als je 4 scharnieren zou gebruiken dan zou het verdubbelen naar 20 kilogram. In ons aanbod kun je ook scharnieren van Axa vinden die veel grotere gewichten kunnen dragen.

De ruime keuze in scharnieren

Je hebt het misschien al wel gezien als je al een kijkje in ons assortiment hebt genomen. Wij bieden je namelijk een enorm aanbod in de scharnieren van Axa. Er is een grote keuze en je zal dus ook altijd het scharnier kunnen vinden voor jouw klus. Wat je dan ook direct op zal vallen dat is dat deze scharnieren niet duur zijn en dat ze snel geleverd worden. Er zijn dus meerdere redenen om voor het merk Axa te kiezen. Je weet in ieder geval dat je deze scharnieren altijd voordelig zult aanschaffen.


Heb je ons uitgebreide assortiment aan scharnieren al gezien?

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer