Axa scharnieren 76 x 76

Bij GYZS.nl kun je voor iedere maat bijna wel een scharnier vinden. We kijken nu naar de Axa scharnieren 76 x 76. Dit zijn scharnieren van een hoge kwaliteit die je tegen een laag bedrag kunt aanschaffen. Ook zijn deze in verschillende uitvoeringen leverbaar. Er is dus altijd het juiste scharnier beschikbaar voor jouw raam.

Axa scharnieren 76 x 76

Let op een aantal zaken

De keuze voor een scharnier lijkt makkelijk maar toch zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden. De maat dat is natuurlijk erg belangrijk maar het is ook goed om te weten welke schroeven je dient te gebruiken. Wanneer we naar de uitvoering op de foto kijken dan zien we dat dit een kogellagerscharnier is en dat die ronde hoeken heeft. Je ziet dan ook al dat de gaten voor de schroeven duidelijk zichtbaar zijn. Door Axa wordt het aangeraden om gebruik te maken van schroeven van 4,0 bij 40 millimeter. Deze worden niet meegeleverd bij het scharnier maar deze kun je wel voor een lage prijs mee bestellen. Waar je verder bij het scharnier op dient te letten dat is het gewicht dat deze kan dragen.

Gebruik je 2 scharnieren dan kan dit kogellagerscharnier 25 kilogram dragen. Kies je ervoor om 3 scharnieren te gebruiken dan is het totale gewicht wat gedragen kan worden 35 kilogram. Wanneer je 4 scharnieren gebruikt dan kan er maar liefst 45 kilogram gedragen worden. Het is dan ook erg belangrijk om hier rekening mee te houden.

Waarom de keuze voor Axa?

Wat jij je misschien nog wel afvraagt dat is waarom je de keuze voor Axa moet maken. Toch is dit wel erg simpel. Wanneer je voor de producten van Axa kiest dan weet je dat je de keuze maakt voor producten waar veel aandacht aan is besteedt. De producten die gaan lang mee en daarbij zijn het dan ook nog eens producten die niet duur zijn. Axa is dan ook voor jou de beste keuze. Mocht het zij dat je een andere afmeting scharnier nodig bent dan zal je zien dat je die in ons assortiment ook kunt vinden.


Bekijk alle scharnieren in ons ruime aanbod.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer