Axa scharnieren 89×89

Axa is een fabrikant die kwaliteit maakt en dat merk je aan alles. Zo wordt er van hoogwaardige materialen gebruik gemaakt en weet je dat het producten zijn die lang meegaan. Dit geldt ook voor de Axa scharnieren 89×89. Deze kun je uiteraard ook in ons assortiment vinden en makkelijk bestellen.

Axa scharnieren 89x89

De toepassing van de scharnieren

Als we naar het scharnier op de afbeelding kijken dan zien we dat dit een kogellagerscharnier is. Deze is geschikt voor deuren en ramen en die heeft ronde hoeken. Het is een scharnier wat gemaakt is van roestvrij staal en deze is gestraald. Op de afbeelding zie je ook duidelijk de schroefgaten waar je de schroeven in dient te draaien. De schroeven die je nodig hebt voor de bevestiging die worden niet meegeleverd maar die kun je uiteraard wel makkelijk mee bestellen. Ook de schroeven om de scharnieren te bevestigen die vind je in ons assortiment en die zijn voordelig. Je zal merken dat als je de scharnieren gaat bevestigen dat dit zeer makkelijk gaat en dat dit maar een klein klusje is. Na het monteren zijn het dan ook scharnieren waar je lang plezier van zult hebben en die je niet snel hoeft te vervangen.

De scharnieren van Axa die kunnen een hoog gewicht dragen. Wanneer je 2 scharnieren gebruikt dan kan er 50 kilogram gedragen worden. Gebruik je 3 scharnieren dan kan er 65 kilogram gedragen worden en bij 4 scharnieren kan er maar liefst 80 kilogram gedragen worden. Dit geeft ook weer aan dat het scharnieren van een hoge kwaliteit zijn.

Waarom voor Axa kiezen?

Wij van GYZS.nl raden dus Axa aan als je scharnieren wilt bestellen maar waarom is dit nu? Dit is eigenlijk heel simpel want deze fabrikant maakt een hoge kwaliteit en die kun je dan tegen een lage prijs aanschaffen. Dat is ook de reden dat zowel de klusser thuis als de professionele vakman voor deze scharnieren kiezen. Men weet dat als de producten van Axa worden gebruikt dat je over de kwaliteit van de scharnieren je dan geen zorgen hoeft te maken. Ook wanneer je andere producten nodig hebt zoals een raamopener dan is Axa de beste keuze.


Bekijk de vele scharnieren in ons assortiment.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer