Axa smart scharnieren

Kies je voor de Axa smart scharnieren dan kies je voor scharnieren die je makkelijk kunt monteren. Dit zijn dan ook nog eens scharnieren van een zeer hoge kwaliteit waar je lang plezier van zult hebben. Het is dan ook niet zo vreemd dat dit scharnieren van Axa zijn die veel verkocht worden.

Axa smart scharnieren

De scharnieren kunnen een groot gewicht dragen

Wat een bijkomend voordeel is van de smart scharnieren van Axa dat is dat deze een groot gewicht kunnen dragen. Waar je dan wel op dient te letten dat zijn de schroeven die je dan gebruikt. Kies je ervoor om schroeven van 4,5 bij 30 millimeter te gebruiken dan kan er 120 kilogram gedragen wanneer je 4 scharnieren gebruikt. Gebruik je de schroeven van 4,5 bij 40 millimeter dan kan er 140 kilogram gedragen worden. Bij de beschrijvingen in onze webwinkel kun je zien hoeveel gewicht een scharnier kan dragen en welke schroeven er dienen te worden gebruikt. Deze schroeven die worden dan niet meegeleverd maar die kun je uiteraard wel mee bestellen. Doe je dit meteen dan weet je dat alles geleverd krijgt en dat je dan de scharnieren direct kunt bevestigen.

Het is verstandig dat wanneer je een scharnier nodig hebt dat je dan eerst bij de producten van Axa kijkt. Dit zijn producten van een hoge kwaliteit en die gaan jaren mee. Het model wat je op de afbeelding ziet dat is gemaakt van gegalvaniseerd staal en deze heeft een topcoat bewerking. Op de afbeelding zie je ook al de schroefgaten waar je deze makkelijk mee kunt bevestigen.

Weet dat je niet teveel betaalt

Het online bestellen van de scharnieren van Axa bij GYZS.nl dat heeft meerdere voordelen. Ten eerste is er een zeer ruime keuze en kun je verschillende modellen van deze fabrikant vinden. Daarbij zijn de producten dan ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd. Wat ook een groot voordeel is dat is dat de bestellingen snel geleverd worden. Het grootste gedeelte van de aangeboden producten die zijn op voorraad en daar kun je de dag na het bestellen al mee aan de slag. Maak dus niet alleen de keuze voor Axa maar ook de keuze om het bestellen van deze producten bij GYZS.nl te doen.


Ook de andere modellen van de scharnieren van Axa vind je in ons ruime aanbod.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer