Axa Smart Veiligheids schijflagerscharnier topcoat gegalvaniseerd 89 x 150 x 3mm

Waarschijnlijk zul je al eens van het merk Axa gehoord hebben. Dit is een merk wat goed bekend is bij de klussers. Dit is zowel bij de doe-het-zelver als bij de professionele klussers. Het is een fabrikant die kwaliteit maakt en dat merk je eigenlijk aan alles.

Op de afbeelding zie je het Axa Smart Veiligheids schijflagerscharnier. Dit is een scharnier wat je kunt gebruiken bij deuren en ramen en wat als vorm een rondhoek heeft.  

Je ziet dat de gaten voor de schroeven al aanwezig zijn. Dit  is ook een scharnier dat je op een zeer eenvoudige wijze kunt bevestigen. De schroeven die je nodig hebt voor de montage worden niet meegeleverd maar die kun je uiteraard wel meteen mee bestellen. Het wordt aangeraden om schroeven van 4,5 bij 40 millimeter te gebruiken. De breedte van de het scharnier is 89 millimeter en de hoogte is 150 millimeter. De dikte van het scharnier is 3 millimeter.

Wanneer je 2 scharnieren gebruikt kan er een gewicht van 50 kilogram gedragen worden.

Gebruik je 3 scharnieren dan kan er 60 kilogram gedragen worden.

Wanneer je 4 scharnieren gebruikt  dan kan er 70 kilogram gedragen worden.  

Het scharnier is veilig

Dit is een scharnier dat voor veiligheid zorgt en wat je zonder problemen kunt gebruiken. Het zal voor kwaadwillende personen een stuk lastiger worden om binnen te komen. Je hebt waarschijnlijk ook wel gezien dat dit een scharnier is wat voordelig is en wat je snel kunt bestellen. Dit is het voordeel van het bestellen bij GYZS. Je koopt kwaliteitsproducten en deze kun je voor een laag bedrag aanschaffen. Wanneer je voor 16.30 besteld wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Door de snelle levering kun je de producten ook snel monteren. Genoeg reden dus om ook te kiezen voor de producten van Axa en de goede service van GYZS. Heb je vragen over dit artikel? Neem gerust contact met onze klantenservice. logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer