Axa Telescopische Uitzetter IN 2545-00-54

Een uitzetter die je op veel verschillende ramen kunt gebruiken dat is de Axa Telescopische Uitzetter IN 2545-00-54/E. Deze wordt geleverd in de kleur wit. Het is een uitzetter met een neutrale kleur die bij vele kleuren ramen past. Ook bij jouw raam zal deze uitzetter niet misstaan.

Axa Telescopische Uitzetter Ex 2545-00-54

De eigenschappen van deze uitzetter

Dit is een uitzetter met de volgende eigenschappen. Het is een model wat je kunt gebruiken op 3 verschillende soorten ramen. Dit zijn dan de draairamen, de draai-kiepramen en de valramen. Het bevestigen van de uitzetter dat kun je op een zeer simpele wijze doen. Dit doe je door deze vast te gaan schroeven op het kozijn en op het raam. Dit kun je het beste doen met schroeven van 4,0 bij 40 millimeter. Deze schroeven worden niet bij de uitzetter meegeleverd. Wel is het mogelijk die mee te bestellen. Wij willen je aanraden om dit te gaan doen. Je hebt dan ineens alles in huis om de uitzetter te bevestigen. Je zal dan zelf ervaren hoe makkelijk deze uitzetter in gebruik is en dat je het raam dan met een simpele beweging kunt openen en sluiten.

De bediening van deze uitzetter die is traploos instelbaar en dat houdt in dat je het raam altijd op een gewenste wijdte open kunt zetten. Wanneer het raam open staat dan hoef je ook niet bang te zijn dat deze verder open zal slaan of dat die hard dicht zal klappen. Het is een uitzetter die gemaakt is van hoogwaardig materiaal en deze zal dus goed zijn werk blijven doen.

Het mooie aanbod aan raamuitzetters

Mocht het nu zo zijn dat deze uitzetter niet geschikt is voor jouw raam dan is het goed om te weten dat ons assortiment vele kwalitatieve uitzetters heeft. Deze kun je dan allemaal makkelijk en snel aanschaffen. Dit doe je dan uiteraard ook weer voor een lage prijs. Ook van Axa zijn er vele voordelige uitzetters in ons assortiment te vinden. Er zal dan ook altijd een uitzetter te vinden zijn die jou zal bevallen. Axa maakt kwaliteit en dat zal jij ook ervaren als je deze uitzetters op je ramen bevestigd.


Zie ook de vele andere voordelige raamuitzetters in ons assortiment.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer