Axa Telescopische Uitzetter IN 2826-00-54

Een zeer fraaie witte raamuitzetter dat is de Axa Telescopische Uitzetter 2826-00-54. Deze kun je bij GYZS.nl snel bestellen en zoals je van ons gewend bent kun je dit dan ook nog tegen een zeer lage prijs gaan doen. Doordat het een raamuitzetter van Axa is weet je ook dat je van kwaliteit gebruik gaat maken.

Axa Telescopische Uitzetter IN 2826-00-54

Een hoogwaardige raamuitzetter

Dat dit een hoogwaardige uitzetter is dat merk je aan alles. Zo is er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van kwaliteitsstaal. De raamuitzetter die is gelakt waardoor deze een mooie witte kleur heeft. Dit betekent dat dit dan ook een raamuitzetter is die je qua kleur op vele ramen kunt gaan gebruiken. Waar je wel even om dient te denken dat is dat de schroeven die voor de bevestiging nodig zijn niet meegeleverd worden. Deze kun je wel mee gaan bestellen en het wordt dan aangeraden om schroeven van 4,0 bij 40 millimeter te gaan gebruiken. Na het vastschroeven van deze uitzetter zal je die dan meteen kunnen gaan gebruiken en dan zal je ook direct ervaren dat je van kwaliteit gebruik maakt.

Dit is een raamuitzetter die naar binnendraaiend is en die je op verschillende soorten ramen kunt gaan gebruiken. Dit zijn draairamen, draai-kiepramen en valramen. De bediening die is traploos instelbaar en dit betekend dat je het raam zeer eenvoudig op een door jou gewenste wijdte open kunt gaan zetten. Doordat deze uitzetter van hoogwaardige materialen gemaakt is zal die ook lang meegaan. Het gebruik is dan ook nog eens zeer eenvoudig.

Specificaties

  • Lengte schroef: 40 millimeter
  • Diameter schroef: 4 millimeter
  • Draairichting: links, rechts
  • Kleur: wit
  • Lengte: 331 millimeter, uitzetbaar tot 456 millimeter
  • S-maat: 25/20 millimeter

Het ruime assortiment aan raamuitzetters

We kunnen ons voorstellen dat dit niet de enige raamuitzetter is die je nodig bent. Dan is het ook goed om te weten dat je bij GYZS.nl een zeer ruim assortiment aan raamuitzetters kunt gaan vinden. Ook dan willen wij je weer aanraden om voor Axa te gaan kiezen. Op deze wijze kun je dan ook op een zeer makkelijke wijze bijvoorbeeld een nieuwe raamuitzetter voor je dakraam aan gaan schaffen. Het zal je dan niet verbazen dat je dit dan ook weer voor een lage aanschafprijs kunt doen en dat je dan ook weer gebruik maakt van een snelle levering.


Zie de andere voordelige raamuitzetters van Axa.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer