Axa Telescopische Uitzetter IN 2826-00-81

Deze raamuitzetter wordt geleverd in de zwarte kleur. Dit is dan ook een uitzetter die bij vele ramen past. De Axa Telescopische Uitzetter IN 2826-00-81 is een model welke je zeer voordelig aan kunt schaffen. Natuurlijk kun je deze dan ook op een zeer makkelijke wijze bedienen.

Axa Telescopische Uitzetter IN 2826-00-81

De kenmerken van de uitzetter

Dit is een uitzetter die naar binnendraaiend is. Het bevestigen dat doe je op een makkelijke manier en dat doe je door deze vast te gaan schroeven aan het kozijn en door deze vast te schroeven aan het raam. Hou er dan wel rekening mee dat de schroeven die je nodig bent voor de bevestiging niet meegeleverd worden. Deze kun je wel makkelijk mee bestellen. Het wordt dan aangeraden om van schroeven van 4,0 bij 40 millimeter gebruik te maken. Bestel je deze meteen mee dan kun je de uitzetter meteen bevestigen als die bij je geleverd wordt. Jij zal dan ook direct de voordelen van de makkelijke werking ervaren. Het materiaal van de uitzetter dat is roestvrij staal en dit is dus ook een zeer degelijke en sterke uitzetter. Je weet dat dit model vele jaren dienst zal doen.

De ramen waar de uitzetter op bevestigd kan worden dat zijn klepramen, uitzetramen en draairamen. Het bevestigen kun je dus snel doen en je zal dan merken dat je bij het bedienen van een traploze bediening gebruik kunt gaan maken. Probleemloos zal je dan het raam op iedere gewenste stand kunnen openen.

Er is een ruim aanbod aan raamuitzetters

Dit is natuurlijk niet het enige model uitzetter van Axa wat wij in ons assortiment hebben. Er is een ruim aanbod en er zal dan ook altijd een model zijn die geschikt zal zijn voor jouw raam. Het kan best zijn dat je een uitzetter voor een valraam zoekt en dan is het goed om te weten dat je deze ook makkelijk aan kunt schaffen. Dit kun je bij ons dan ook weer voor een zeer aantrekkelijke prijs doen. Ook zal de levering net zoals bij de andere producten weer snel zijn. Voldoende reden dus om eens een kijkje bij ons overige assortiment te nemen.


Zie de overige raamuitzetters in ons assortiment.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer