Axa Telescopische Uitzetter IN 2836-00-49

Kijk je naar de Axa Telescopische Uitzetter IN 2836-00-49 dan zie je een zeer fraaie uitzetter die je dan ook nog makkelijk kunt monteren. Het is een raamuitzetter die veel gebruikt wordt en die van hoogwaardige materialen gemaakt is. Je zal dan ook zeker geen spijt krijgen van de aanschaf van dit model.

Axa Telescopische Uitzetter IN 2836-00-49

De makkelijke bevestiging

Wat onder andere zo goed is aan het model dat is de makkelijke bevestiging. Het vastschroeven dat gaat makkelijk en snel en vervolgens kun je deze dan direct gaan gebruiken. Voor het bevestigen wordt het aangeraden om gebruik te maken van schroeven van 4,0 bij 40 millimeter. Deze worden niet meegeleverd bij de uitzetter maar die kun je wel makkelijk mee bestellen. Wij willen je aanraden om dit te doen aangezien je dan de uitzetter direct kunt monteren als deze wordt geleverd. Het is dan mogelijk om dit model te gaan monteren op draai-kiepramen, draairamen en op valramen. Doordat de uitzetter gemaakt is van staal zal die lange tijd meegaan. Dit is dan ook een model wat tegen een stootje kan. Jij zal ook blij verrast zijn door de makkelijke werking wanneer je deze uitzetter eenmaal hebt bevestigd. De fraaie grijs kleur die maakt het dan ook nog eens helemaal af.

De bediening van de uitzetter die is traploos instelbaar. Dit houdt in dat je deze eenvoudig in een stand die jij wenst vast kunt zetten. Je hoeft dan niet bang te zijn dat het raam open of dicht gaat klappen als er een vlaagje wind komt. Dit is echt een model van hoge kwaliteit en dat merk je aan alles.

Snel de ramen openen en sluiten

Met dit model kun je op een snelle manier de ramen openen en sluiten. Dit doe je dan met een simpele beweging. Axa is een fabrikant die veel ervaring heeft met het maken van raamuitzetters en dat zie je ook in dit model terug. Niet alleen het bevestigen is simpel maar ook het openen en het sluiten van de ramen. Daarnaast profiteer jij dan ook nog eens van een lage aanschafprijs. Het is dan ook niet zo vreemd dat veel mensen de keuze voor deze uitzetter van Axa maken.


Bekijk ons voordelige assortiment aan raamuitzetters.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer