Axa Telescopische Uitzetter IN 2836-00-54

Bestel je de Axa Telescopische Uitzetter IN 2836-00-54 dan bestel je een witte raamuitzetter die je graag zal gaan gebruiken. De keuze voor Axa is altijd aan te raden. Wanneer je deze keuze maakt dan kies je niet alleen voor kwaliteit maar dan maak je ook de keuze voor lage prijzen.

Axa Telescopische Uitzetter IN 2836-00-54

De makkelijke bediening van deze uitzetter

Wanneer je deze uitzetter eenmaal hebt bevestigd dan zal je van een makkelijke bediening gebruik kunnen maken. Het is dan makkelijk om het raam op een door jou gewenste stand open te zetten. Waar je dan ook niet bang voor hoeft te zijn dat is de wind. Komt er een vlaagje wind dan zal het raam ook niet verder open waaien of hard dicht slaan. Dit is een uitzetter die je op verschillende soorten ramen kunt bevestigen en dit kun je dan gaan doen op draairamen, draai-kiepramen en valramen. Het bevestigen dat is makkelijk en op de afbeelding zie je al de voorgeboorde gaten waar je de schroeven in moet draaien. Waar je wel rekening mee dient te houden dat is dat de schroeven voor de bevestiging niet meegeleverd worden. Het beste kun je dan schroeven van 4,0 bij 40 millimeter gebruiken. Deze kun je ook eenvoudig mee bestellen en deze hebben zijn niet duur in de aanschaf.

Het materiaal waar de uitzetter van gemaakt is dat is staal en dit is hoogwaardig staal. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat wanneer je deze uitzetter bevestigd hebt dat je die dan vele jaren zonder problemen zal kunnen gebruiken.

Voorzie ook je overige ramen van nieuwe uitzetters

Wanneer je al een kijkje bij ons in de webwinkel hebt genomen dan heb je gezien dat dit een uitzetter is die je voor een zeer voordelige prijs aan kunt schaffen. Wanneer je dan ook meerdere ramen hebt die je van een uitzetter wilt voorzien dan kun je die meteen mee bestellen. Deze bevestig je dan ook snel en net zoals bij deze uitzetter kun je dan van een lage prijs gebruik maken. Zoals je van GYZS.nl gewend bent dragen wij dan ook zorg voor een zeer snelle levering.


Wij bieden je een ruim assortiment aan raamuitzetters tegen een lage prijs.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer