Bijenbekje stootvoegroosters RVS 70mm

 

 Een bijenbekje kun je gebruiken als je last hebt van wespen, bijen, muizen of ander ongedierte in jouw spouwmuur. Deze bijenbekjes worden ook wel stootvoegroosters genoemd.

Het bijenbekje dat je op de afbeelding ziet is gemaakt van roestvrij staal en deze hebben een afmeting van 70 millimeter. Deze passen zich aan iedere voeg aan.

 

De bijenbekjes kun je makkelijk plaatsen en je hebt er geen gereedschap voor nodig. Het is een model dat beschikt over een dubbele boring. Ook als je niet vaak klust, zal het voor jou geen probleem zijn om deze te installeren. Ook als je wespen of ander ongedierte in de spouwmuur hebt zitten, zijn de bijenbekjes de oplossing. Een stootvoeg waar het bijenbekje in geplaatst wordt is nodig om te ventileren. Deze voeg zorgt ervoor dat de muur niet vochtig wordt. Wespen en bijen zijn vervelend om in jouw spouwmuur te hebben maar als de stootvoeg groter is dan 9 millimeter kan er zelfs een muis door naar binnen lopen. Dit zijn dus voldoende redenen om de bijenbekjes oftewel de stootvoegroosters te gebruiken.

De lage prijs

Je hebt misschien al wel gezien dat de bijenbekjes niet duur zijn in de aanschaf. Het is ook zeer verstandig om deze te gebruiken. Bij  beschikbaarheid kun je zien hoeveel van de bijenbekjes er nog op voorraad zijn. Wij proberen altijd een grote voorraad aan te houden zodat er een snelle levering plaats kan vinden. Meestal worden de bijenbekjes al de volgende dag geleverd.

Jij kunt zelf het gemak hiervan ervaren en ook merken hoe eenvoudig het is om deze te plaatsen in de stootvoeg. Om ongedierte te voorkomen is het gebruik van deze bijenbekjes aan te raden.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer