De AXA Remote 2.0 Zwart – Afstand bedienbare raamuitzetters

Het warme weer komt er weer aan en de raampjes kunnen weer open voor frisse lucht. Wellicht is je raam te hoog om snel te kunnen openen en pak je telkens een stoel of krukje erbij. Met de op afstand bedienbare AXA Remote 2.0 kunt u vanaf nu elk raam in huis gemakkelijk en veilig openen en sluiten. De raamuitzetters zijn geschikt voor vrijwel alle klep-, val en draairamen tot 100 x 100 cm.

Goede ventilatie is belangrijk!

Gezondheid is altijd al belangrijk geweest, maar het afgelopen jaar is dit nog meer onder de aandacht gebracht. Veel mensen zijn zich bewuster geworden van goede ventilatie in woningen en kantoren.

Goede ventilatie zorgt voor een gezonder en comfortabeler binnenklimaat. Uitgeademde lucht, ziektekiemen, allergenen, fijnstof, geurtjes en micro-organismen verdwijnen uit uw woning en ook vocht wordt afgevoerd, waardoor ongezonde schimmels en huisstofmijt geen kans krijgen.

all-black-remote20

Oké, allemaal leuk en aardig, maar is het ook veilig?

Waar goede ventilatie van belang is, is veiligheid dat net zo goed. De AXA 2.0 remote raamuitzetters zijn voorzien van een geavanceerd sluitsysteem waarmee het raam met een trekkracht van maar liefst 400 N gesloten wordt. Daarnaast beschikken zij over een anti-vingerklem systeem. Indien er iets tussen het raam het kozijn komt tijdens het sluiten, opent de AXA remote zich automatisch weer. Hierdoor raakt u niet onnodig vingers kwijt.

Minimale ventilatie in bedrijfsruimtes

Binnen bedrijfsruimtes is een minimale ventilatie per verblijfsruimte vereist van 25 m³/uur bij een raamoppervlak van 0.26m². De AXA remote voldoet aan deze bouwbesluit normen voor ventilatie (NEN 1087 en NEN 8087).

Vaste knop op de muur?

Liever geen afstandsbediening? Bang om de afstandsbediening kwijt te raken? Dan kan er ook een knop op een vaste plek worden gemonteerd. Ook is een combinatie mogelijk. Deze optie is uiterst geschikt voor openbare ruimtes waar niet iedereen de opbergplek van de afstandsbediening weet.

Wandbediening AXA 2.0 Remote

Alle voordelen op een rij

  • Natuurlijke ventilatie
  • Bediening van afstand
  • Afstandsbediening voor meerdere ramen
  • Ook wandbediening is mogelijk
  • Goed te combineren met een hor of vitrage
  • Modern design
  • Product werkt ook op lichtnet
  • Montage set bijgeleverd voor vrijwel elk dakraam

Andere kleuren

De op afstand bedienbare raamuitzetters zijn ook in de kleuren:

De AXA Remote 2.0 in werking

 

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.