Deuropvangbeugel zwart 275 x 250 x 220

Deze deuropvangbeugel wordt geleverd in de kleur zwart. Dit is een beugel die je op een zeer eenvoudige wijze kunt gaan bevestigen. Deze zal ook precies doen waarvoor je deze aanschaft. De beugel die vangt namelijk de deur op als die open gaat. Misschien heb je het wel eens ervaren dat de deur met een flinke laag wind open waaide. Dat kan behoorlijke schade opleveren. Het kan zelfs zo zijn dat de ramen die dan in de deur zitten gaan knappen. Daarom is het goed om altijd een beugel te gebruiken die deur op zal gaan vangen. Het maakt niet uit hoe hard de deur open gedaan wordt. De beugel zal deze altijd goed opvangen zodat er geen schade zal ontstaan. Deze deuropvangbeugel is van het merk Gb.

 

 

 

Je hoeft je nu dus ook geen zorgen meer te maken dat je kinderen hard de deur opengooien. Of dat je dan moet rennen om deze tegen te gaan houden. Door de rubberen knop op de beugel zal de deur met beleid opgevangen worden en deze kan daarna rustig gesloten worden. De beugel die is gemaakt van verzinkt staal en je weet dan ook dat dit een zeer degelijke beugel is die jaren mee zal gaan.

 

Het monteren is super eenvoudig

De beugel  kun je eenvoudig en snel gaan monteren. Je plaatst deze op de muur waar de deur anders tegenaan zou komen en dan bevestig je de rubberen knop op de beugel. De schroef die je nodig hebt om de dop op de beugel te gaan bevestigen wordt meegeleverd. Doordat de beugel van hoogwaardige materialen gemaakt is zal deze niet snel tekenen van veroudering laten zien en kun je die ook op een makkelijke manier schoon gaan maken. Dit is dan ook een deuropvangbeugel waar je vele jaren plezier van zal hebben.

 

 

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd.

Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer