Deurvastzetbeugel rvs din links

Er is niets zo vervelend als een openstaande deur die steeds dicht slaat. Er is dan ook een oplossing die niet duur is en waarmee je de deur makkelijk open laat staan. Dit is de deurvastzetbeugel. Hiermee zet je de deur op een eenvoudige manier vast en deze zal dan ook zonder problemen open blijven staan. Aan de deur wordt een haakje bevestigd en aan de muur daar bevestig je de beugel. Het haakje dat klikt dan in de beugel en de deur die zal op die manier open blijven staan. Het is een erg simpele oplossing die je ook nog eens snel kunt monteren. De beugel die is geschikt voor linksdraaiende deuren en het enige waar je goed op dient te letten dat is dat het haakje op dezelfde hoogte wordt bevestigd als de muurbeugel. Deze zal dan vanzelf vast gaan klikken en als je de deur weer dicht wilt gaan doen dan kun je dat ook met een simpele handeling doen. Zonder een deurvastzetbeugel kan je deur met een windslaag hart dichtslaan waardoor er eventuele schade aan de deur kan komen. Een deurvastzetbeugel is een veel betere oplossing.

De beugel die is gemaakt van roestvrij staal

Zowel de beugel als het haakje op de deur zijn gemaakt van roestvrij staal. Dit zijn materialen die lang meegaan en die ook mooi blijven. Wil je deze schoon gaan maken dan kun je dit ook op een zeer eenvoudige wijze gaan doen. Het model van de deurvastzetbeugel is Wand montage en het merk is Wymefa. Er worden geen bevestigingsmiddelen geleverd om de beugel op de muur te gaan bevestigen. Kijk goed welke je nodig hebt en deze kun je dan ook voordelig en snel mee gaan bestellen bij GYZS.nl. Laat je huis ook lekker door luchten en zet je deur open met de deurvastzetbeugel van roestvrij staal!

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer