Dictator Adjunct 2500

Jij zal het ook niet fijn vinden als deuren hard worden dichtgeslagen of als die niet worden gesloten. Je hebt dan de mogelijkheid dat huisdieren weglopen of dat de wind de deur hard openslaat. Wil je hier geen last meer van hebben dan kun je van een deursluiter gebruik maken. De Dictator Adjunct 2500 is dan een goede keuze.

Dictator Adjunct 2500

Hoe is de werking van de deursluiter

Dit model werkt mechanisch en het is een ketting-inbouwdeursluiter. Het voordeel van het gebruik van deze deursluiter is dat deze praktisch onzichtbaar sluit. Je ziet het op de afbeelding al.

Deze deursluiter die bestaat uit een aluminium buis die in de deur wordt gestoken. Er wordt dan verder een veer, een trekstang en een ketting gebruikt. De gehele constructie die wordt bevestigd door een bevestigingsplaatje en deze wordt op de buis geschroefd. De sluitkracht die wordt dan overgebracht door de ketting. Deze loopt over een geharde stalen prop en wordt ingehaakt in de sleutelvormige opening van een kozijnplaatje. Deze kozijnplaatjes die zijn verkrijgbaar met rechte hoeken maar ook met afgeronde hoeken. Deze laatste kunnen goed zijn voor een machinale werking.

Ben je van plan een deurdranger te kopen dan kan dit model in combinatie met een deuropvanger van Dictator een goed alternatief zijn. Kijk maar eens naar de prijs van deze deursluiter en je ziet meteen dat deze betaalbaar is. Wanneer je gaat kijken bij de deuropvangers dan weet je dat deze ook niet duur zijn. Het is dus het overwegen waard om deze combinatie te gebruiken in plaats van een deurdranger.

Dictator is een goede keuze

Als je besluit van de producten van Dictator gebruik te maken dan is dit een goede keuze. Wanneer je dit doet dan weet je dat je van hoogwaardige producten gebruik maakt. We gaven net al aan dat Dictator ook vele voordelige en kwalitatieve deuropvangers maakt. We willen je dan ook graag uitnodigen om deze te bekijken. Het is dan niet meer nodig om goed op te letten of een deur wel gesloten is. Wanneer je van de producten van Dictator gebruik maakt dan weet je dat dit het geval is.


Bekijk de vele voordelige deursluiters in ons assortiment.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer