Dictator Adjunct 2550

De Dictator Adjunct 2550 is een betaalbare deursluiter die in combinatie met een deuropvanger ook kan worden gebruikt als deurdranger. Het is een deursluiter die je snel kunt bevestigen aangezien die snel geleverd wordt. Daarbij is het een model van Dictator wat betekent dat je kwaliteit aanschaft.

Dictator Adjunct 2550

Hoe werkt de deursluiter?

Deze deursluiter die bestaat uit een aluminium buis, een trekstang, een veer en een bevestigingsplaatje. De buis die wordt in de deur gestoken. De ketting en de veer zitten hier dan in bevestigd. De gehele constructie die wordt dan door middel van een op de buis geschroefd bevestigingsplaatje bevestigd. Kijken we naar de sluitkracht dan zien we dat deze wordt overgebracht door een ketting. Deze loopt over een geharde stalen prop en wordt ingehaakt in de sleutelvormige opening van een kozijnplaatje. Dit model is dan verkrijgbaar met rechthoekige kozijnplaatjes en er zijn ook kozijnplaatjes met afgeronde hoeken. Er zal dus ook een model zijn wat voor jouw deur geschikt is. Na het monteren is dit model bijna onzichtbaar maar toch zal die op een rustige en geruisloze manier dan de deur sluiten. De werking die zal je dan ook zeker bevallen.

Het monteren van deze deursluiter dat is niet lastig en dit kun je snel doen. Je zal dan direct ervaren dat Dictator kwaliteit maakt en dat dit een model is wat vele jaren mee zal gaan. Wanneer je bij het product in onze webwinkel naar de prijs kijkt dan zie je dat deze ook laag is. Het is dan ook niet zo vreemd dat veel mensen voor dit model deursluiter van Dictator kiezen.

Maak eenvoudig een deurdranger

Gebruik je niet alleen dit model deursluiter maar ga je ook van een deuropvanger gebruik maken dan kun je op een zeer voordelige manier een deurdranger maken. We willen je dan ook aanraden om ook eens naar de deuropvangers in ons assortiment te kijken. Je zal dan zien dat je hier ook een ruime keuze in hebt. Deze zijn dan ook niet duur en die kun je ook snel en makkelijk bevestigen. Op deze wijze maak je dan ook makkelijk en voordelig van een deurdranger gebruik.


Er zijn vele soorten voordelige deursluiters in ons aanbod te vinden.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer