Dictator deuropvanger type VS2000 bruin

De Dictator deuropvanger VS2000 in het bruin

Het strakke design van de Dictator VS2000 deuropvanger verwekt de illusie dat het product onderdeel maakt van de deur zelf. Alsof er in de deur een apparaat zit gebouwd die zichzelf opvangt en sluit. Door dit apparaatje kan de deur, bij hard dichtslaan bijvoorbeeld, het kozijn niet meer beschadigen. Ook wordt de kans dat er vingers of handen tussen de deur komen zeer verkleind. Al met al genoeg redenen om gebruik te maken van zo’n snugger apparaatje.

Dictator VS2000 deuropvanger bruin (RAL 8017) haak 1020 50N cilinder regelbaar

 

Zoals u op de bovenstaande afbeelding kunt zien is het product zeer strak vormgegeven. Op een bruine deur kunt u het product waarschijnlijk niet van de deur onderscheiden.

Toepassing

De Dictator deuropvanger VS2000 is geschikt voor normale of zwaardere deuren. Op de onderstaande afbeelding kunt u het product in werking zien. Hier is de zilvergrijze uitvoering gebruikt.

Dictator_VS2000  deuropvanger (2)
Toepassing

Uitvoeringen

De VS2000 is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit zijn: glans chroom, wit, grijs en glans goud. Ook is de sluitkracht bij dit product variërend.

De standaard sluitkracht bij de VS2000 is 50N. Op aanvraag is 20N, 80N en zelfs 115N verkrijgbaar. De sluitsnelheid kunt u zelf aanpassen. Hoe dit, en de montage, precies in z’n werk gaat kunt u in dit document lezen.

 

Andere deuropvangers bekijken?

Bent u na het lezen van dit blog toch niet overtuigd van dit type deuropvanger en wilt u ons volledige assortiment bekijken? Klik hier en bekijk ons volledig assortiment. Hier vindt u zeker hetgeen wat u zocht! logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer