Dictator ZE-11

Er zijn meerdere redenen om een deur open te zetten. Vervelend kan het dan wel zijn als de deur door de wind hard open of dicht slaat. Ook mensen kunnen de deur sluiten als deze niet weten dat de deur geopend dient te blijven. Om de deur op de juiste wijdte te kunnen vastzetten kun je een deurvastzetter gebruiken.

Dictator ZE-11

Het eenvoudige gebruik

De reden dat de deurvastzetters zo vaak gebruikt worden dat is omdat ze zo makkelijk zijn. Op de afbeelding zie je de Dictator ZE-11. Dit is een model wat op vele deuren gebruikt kan worden en wat van hoogwaardige materialen gemaakt is. De deurvastzetter die is gemaakt van aluminium en kunststof en als deze eenmaal bevestigd is dan zal je die ook vele jaren met plezier gebruiken. Je ziet op de afbeelding al waar de schroeven bevestigd dienen te worden en dit is dan ook een model wat je op een makkelijke wijze aan de deur vast kunt maken. Dit model heeft een slaglengte tot en met 25 millimeter en is in de kleur zilver. Zoals je misschien al wel gezien hebt in onze webwinkel is dit ook een model wat ook nog eens voordelig in de aanschaf is.

Om de deurvastzetter te gebruiken druk je met de voet op de kunststof aandrukknop. De deur wordt dan vergrendeld en zal op een bepaalde stand open blijven staan. Wanneer je de deur dan weer wilt ontgrendelen dan kun je dit ook weer makkelijk en snel met de voeten doen. Dit is ook makkelijk voor de mensen met rugklachten want je hoeft dus niet te bukken om de deur te vergrendelen en te ontgrendelen.

Dictator maakt kwaliteit

Kies je voor de modellen van Dictator dan maak je de keuze voor een merk wat kwaliteit maakt. Het zijn deurvastzetters die makkelijk te gebruiken zijn maar die ook zeer lang meegaan. Mocht het rubberen voetje op de dop onderaan de vastzetter slijtage vertonen dan kun je die makkelijk losdraaien en vervangen. Dit kan dan uiteraard ook weer voor een voordelige prijs. Zo hoef je niet de hele deurvastzetter te vervangen als alleen het rubbertje slijtage vertoond.


Bekijk alle voordelige deurvastzetters in ons assortiment.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer