Dictator ZE-14

Misschien heb je wel eens ervaren dat een deur ernstige schade op kan lopen als deze hard open en dicht slaat. Toch zal je wel en af en toe de deur open willen laten staan om zo eens goed te doorluchten. Het gebruik van een deurvastzetter is dan de oplossing. Een goed model om te gebruiken is dan de Dictator ZE-14.

Dictator ZE-14

Stabiel en stevig

Dit is een deurvastzetter die stabiel en stevig is. Wanneer je die gaat gebruiken dan weet je dat de deur op de juiste stand open blijft staan. Een deurvastzetter die biedt dan ook vooral gemak en die kun je dan ook nog eens tegen een zeer voordelige prijs aanschaffen. Het monteren dat doe je zeer simpel en dit kun je doen door deze met een paar schroeven vast te draaien aan de deur. De deurvastzetter zal dan het werk doen en je hoeft je geen zorgen meer te maken dat de deur hard open of dicht zal slaan. Kies je ervoor om een vastzetter op je deur te gebruiken dan is dit goed voor je deur. Het houdt in dat de deur nooit meer hard open of dicht zal slaan en dat je op deze manier dan schade aan je deur zal krijgen.

Heb je de keuze voor dit model van Dictator gemaakt schaf je een deurvastzetter in de grijze kleur aan. De slaglengte van deze vastzetter die is 60 millimeter. Het is een model wat je bij je thuis kunt gebruiken maar dit is ook een model wat gebruikt kan worden bij je op het bedrijf of bij je in de winkel.

Lage kosten als je voor Dictator kiest

Wanneer je voor Dictator kiest dan kies je voor lage kosten. Dit is dan niet alleen bij de aanschaf maar ook als je deze al een aantal jaren hebt gebruikt. Het rubbertje aan de onderkant van de deurvastzetter die wil nog wel eens slijten en deze dien je dan te vervangen. Wanneer je de keuze voor Dictator maakt dan kun je voor een laag bedrag dit rubbertje kopen en die dan vervangen. Je bent dan niet verplicht de hele deurvastzetter te vervangen.


Er zijn vele verschillende soorten deurvastzetters in ons assortiment te vinden.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer