Dictator ZE-6

Wanneer je een deur open wilt laten staan dan kun je hier een deurvastzetter voor gebruiken. Op de afbeelding zie je de Dictator ZE-6. Dit is een zeer degelijk model wat je dan ook nog eens tegen een zeer voordelige prijs aan kunt schaffen. Wij gaan je daar in dit artikel meer over vertellen.

Dictator ZE-6

De vastzetter is van hoogwaardige materialen gemaakt

Dit is een deurvastzetter die van hoogwaardige materialen gemaakt. Het materiaal bestaat uit aluminium en zoals je misschien wel weet maakt Dictator ook zeer kwalitatieve producten. Ga je dan ook van dit model gebruik maken dan weet je dat de deur goed open blijft staan en dat deze pas gesloten wordt wanneer jij dat wilt. De slaglengte van de vastzetter die is 75 millimeter. De kleur van de vastzetter die is zilver en dit is dan ook een deurvastzetter die bij vele deuren past. Het monteren dat doe je eenvoudig en dit kun je ook snel doen. Het bedienen kun je dan met je voeten doen. Je zal dan merken dat het allemaal op een zeer makkelijke wijze werkt. Met je voet klik je de vastzetter vast en de deur zal dan open blijven staan. Het ontgrendelingsplaatje kun je makkelijk naar beneden drukken en als de deur weer gesloten moet worden dan kun je de ontgrendeling ook weer makkelijk verwijderen.

Je kunt er zeker van zijn dat de deur goed open blijft staan en als er een stevige wind op komt zetten dan hoef je niet bang te zijn dat de deur hard open of dicht zal slaan. De deur die zal dan in precies dezelfde stand open blijven staan zoals jij wenst.

Er zijn verschillende modellen vastzetters

In ons assortiment kun je verschillende modellen deurvastzetters vinden en er zijn ook vele modellen van Dictator te vinden. Misschien ben je wel op zoek naar een deursluiter en dan is het goed om te weten dat je die ook in ons assortiment kunt vinden. Dit alles kun je dan aanschaffen tegen een voordelige prijs en er is dan ook nog een snelle levertijd. Met Dictator kies je voor kwaliteit en je betaalt ook nog eens niet teveel.


Bekijk ook de overige voordelige deurvastzetters in ons assortiment.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer