Dictator ZE-9

Je hebt misschien al wel eens van een deurvastzetter gebruik gemaakt. Dan kun je er een slechte ervaring mee hebben. De kwaliteit die verschilt nogal en het is dan ook goed dat je weet dat Dictator vele modellen deurvastzetters biedt van hoge kwaliteit. Dit is bijvoorbeeld de Dictator ZE-9.

Dictator ZE-9

De eenvoudige werking

Er is een eenvoudige werking en als je deze deurvastzetter wilt gebruiken dan klik je die makkelijk vast met je voet. Wanneer de deur dan weer gesloten moet worden dan kun je de ontgrendeling er ook weer makkelijk af halen. Dit kun je ook weer met je voet doen. Wanneer je de deurvaszetter eenmaal vast hebt geklikt dan weet je dat de deur altijd op de juiste wijdte open blijft staan. Deze zal dan pas weer sluiten als jij dit wilt. Komt er een stevige wind dan ook hoef je niet bang te zijn dat de deurvastzetter los raakt. De deur zal dan ook gewoon open blijven staan aangezien die goed vast staat. Natuurlijk is de kwaliteit belangrijk en dit is dan ook de reden dat veel mensen voor de deurvastzetters van Dictator kiezen. Toch is er nog een belangrijke reden om voor de vastzetters van deze fabrikant te kiezen en dat is de prijs.

Deze deurvastzetters die kun je voor een voordelig bedrag aanschaffen. Dit doe je dan ook nog eens snel. Je zal in onze webwinkel zien dat de modellen van Dictator in de meeste gevallen op voorraad zijn. Wanneer dit het geval is dan zullen die de volgende dag al bij je geleverd worden en dan kun je die gaan monteren.

Maak ook de keuze voor kwaliteit

Wij willen je ook aanraden om de keuze voor kwaliteit te maken. Het is belangrijk dat wanneer je een deurvastzetter gebruikt dat de deur dan ook goed open blijft staan. De deur moet dan niet hard open of dicht slaan want dit kan behoorlijke schade aan je deur betekenen. Daarom raden wij je aan voor Dictator te kiezen. Dit model heeft een slaglengte van 90 millimeter maar er zijn ook andere modellen beschikbaar in ons assortiment. Je zal dus altijd het juiste model voor jouw deur kunnen vinden.


Bekijk ook de andere deursluiters van Dictator met een andere slaglengte.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer