Dorma schaararm CI-N zilver tbv TS71/72/73/83

Deze universele Dorma schaararm kun je in verschillende deurdrangers gaan gebruiken. Dit is dan ook nog eens een arm die geschikt is voor zowel DIN linkse- als DIN rechtse deuren. De deurdrangers waar je deze schaararm op kunt gaan gebruiken is op de TS71, TS72, TS73 en de TS83. Het bevestigen van de schaararm  doe je eenvoudig. Je zal zien dat het geheel dan makkelijk en snel gaat werken.

Bij de meeste systemen kun je dan ook nog eens zelf aangeven hoe lang het mag duren voordat de deur weer gaat sluiten. Heb je een deurdranger nodig dan is de schaararm een erg belangrijk onderdeel. Dit is namelijk het onderdeel wat ervoor zorgt dat de deur weer gesloten gaat worden. Kies je voor de schaararm van Dorma dan weet je dat je de juiste keuze maakt en dat de deur dan altijd keurig automatisch weer gesloten zal worden.

 

De prijs van de schaararm is daarbij dan ook nog eens laag. Heb je ook een deurdranger nodig dan kun je die uiteraard meteen gaan bestellen. Hieronder een paar voorbeelden van Dorma Deurdrangers die je kunt gebruiken.

 

 

Een eenvoudige maar doeltreffende werking

De schaararm heeft een eenvoudige maar doeltreffende werking. Met deze arm zul je nooit meer last hebben van deuren die open blijven staan. Dit is goed voor je energierekening, maar kan ook andere voordelen hebben. Heb je huisdieren en wil je liever niet dat deze buiten komen dan is een deurdranger met schaararm ook een goede oplossing. De deur zal zich dan weer snel sluiten en je hoeft je nooit meer zorgen te gaan maken dat de deur open blijft staan. Natuurlijk kun je dit product ook voordelig en snel bij GYZS.nl gaan bestellen.

 

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd.

Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met onze klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

logo gyzs

 

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer