Ducobox Silent

De Ducobox Silent is de stilste woonhuisventilator op de markt. Deze is daarbij dan ook nog eens zeer energiezuinig en dit is bij alle ventilatorstanden het geval. Het ventileren dat gaat volgens het Systeem C Principe. Het is ook een krachtige ventilator aangezien deze tot wel 400m3/h kan afzuigen. Het is ook mogelijk om deze box uit te gaan breiden met CO2-sensoren en met vocht-sensoren. Deze kunnen dan per afvoerkanaal geschakeld zijn maar deze kunnen ook op de ruimte zelf geschakeld zijn. Wanneer er sensoren in de box aanwezig zijn dan heeft dit als voordeel dat er verder geen bekabeling nodig is.

Kies je ervoor om de Ducobox Silent aan te schaffen dan maak je de keuze voor een stille en energiezuinige woonhuisventilator. Dit zal dan ook de juiste keuze voor jou zijn. Zoals je kunt zien kun je deze ventilator dan ook nog eens voor een zeer laag bedrag aan gaan schaffen.

 

 

Wanneer je een kijkje gaat nemen bij de beschikbaarheid dan zal je zien dat wij deze ventilator in de meeste gevallen gewoon op voorraad hebben. Wij kunnen de ventilator al de volgende dag bij je kunnen leveren. Wanneer je deze dan hebt gemonteerd, dan zul je vanzelf alle voordelen van deze ventilator gaan ervaren.

De vele positieve kenmerken van deze ventilator

De Ducobox Silent heeft vele positieve kenmerken. Zo heeft de Ducobox Silent de hoogste EPC reductie en is dit de stilste ventilator op de markt. Het maakt dan niet uit in welke stand de ventilator ingeschakeld is. In totaal zijn er 7 aansluitingen en deze hebben dan een diameter van 125 millimeter. Het monteren van de Ducobox dat gaat zeer makkelijk en dit kun je ook snel gaan doen. Wanneer je deze dan eenmaal gemonteerd hebt dan zal jij ook zeer tevreden zijn over de woonhuisventilator en er vele jaren met plezier gebruik van gaan maken.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder. logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer