Duimhengen met bocht

De duimhengen met bocht die kun je op een makkelijke manier bevestigen. Het zijn ook duimhengen die van een hoe kwaliteit zijn. Heb je deze eenmaal gemonteerd dan weet je dat je die jaren zonder zorgen kunt gebruiken. In ons assortiment vind je verschillende afmetingen duimhengen.

Duimhengen met bocht

Hoe de duimheng snel te gebruiken?

Wanneer je de duimheng met bocht hebt bestelt dan zal je deze ook snel willen monteren. Dit kun je doen als je al een plaatduim hebt. Mocht dit niet het geval zijn dan is het goed om deze mee te bestellen. Een plaatduim daar kun je de duimheng dan inschuiven en zo is de duimheng dan te gebruiken. Uiteraard dien je ook de schroeven, bouten of slotbouten mee te bestellen. Op de afbeelding zie je al de gaten waar je deze dan in kunt draaien. Binnen een korte tijd zal je dan ook de duimheng hebben bevestigd en kun je die gebruiken. Het model wat je op de afbeelding ziet dat is een zware uitvoering en deze is dan ook voor de zwaardere constructies geschikt. Het is een model wat elektrolytisch verzinkt is en je weet dan ook dat het een product van hoge kwaliteit is.

De lengte van de duimheng die je op de afbeelding ziet is 350 millimeter. De breedte die is 40 millimeter en de dikte die is 5 millimeter. Hoewel het een duimheng is voor zwaardere constructies weegt deze heng maar iets meer dan een halve kilo. Dit kan dus de ideale heng zijn voor de constructie die jij wilt maken.

Andere varianten

Deze duimheng is 350 millimeter. In ons assortiment op GYZS.nl hebben we verschillende maten van deze duimheng. Hieronder staan de links daarvan vermeld.

Via deze link komt u op een overzicht van alle verschillende maten van de duimheng met bocht.

Er zijn vele verschillende afmetingen

Het kan natuurlijk zijn dat dit niet de afmeting is die je nodig bent. Het is dan goed om te weten dat er in ons assortiment vele verschillende soorten duimhengen te vinden zijn. Je zal dan ook altijd de duimheng weten te vinden die bij jouw constructie past. Daarbij zijn de prijzen dan ook nog eens laag en kun je gebruik maken van een snelle levering. Ga dus snel eens kijken welke duimhengen er allemaal zijn en hoe aantrekkelijk geprijsd deze zijn. Bij GYZS.nl weet je dat je nooit teveel betaalt.


Wij bieden je vele verschillende soorten duimhengen tegen lage prijzen.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer