Duimhengen Rustica Zwart voor vlakwerk

Een duimheng is natuurlijk functioneel maar het kan ook een mooie uitstraling aan je constructie geven. Dit is bijvoorbeeld het geval als je de keuze maakt voor de duimhengen rustica zwart voor vlakwerk. Deze duimhengen die hebben een fraaie vorm en die zal zeker niet misstaan bij jouw hek of deur.

Duimhengen Rustica Zwart voor vlakwerk

De Rustica duimhengen zijn zeer populair

De Rustica duimhengen die zijn steeds populairder aan het worden en dat is ook niet zo vreemd want het ziet er gewoon mooi uit als je deze gaat bevestigen. Het is dan ook nog eens mogelijk om een plaatduim in dezelfde stijl te bestellen. Zo maak je het helemaal af. De uitvoering die je op de afbeelding ziet die wordt geleverd in de kleur zwart. Deze heeft dan een lengte van 400 millimeter. De breedte die is dan 40 millimeter en de dikte van de duimheng die is 5 millimeter. Op de afbeelding kun je al zien dat er meerdere voorgeboorde gaten zijn waar je de heng mee vast kunt schroeven. Het is dan ook aan te raden om de schroeven, de bouten of de slotbouten voor de bevestiging meteen mee te bestellen. Deze kun je dan uiteraard ook weer in de kleur zwart geleverd krijgen.

De hengen die zijn van het merk GB en dit is een merk wat zeer hoogwaardige producten maakt. Dit zien we ook bij het model op de afbeelding. Deze is gemaakt van kwaliteitsstaal en die is dan ook elektrolytisch verzinkt. Dit is dan ook een heng die lang mooi zal blijven en die je zonder zorgen vele jaren zult kunnen gebruiken.

Een snelle levering

Wanneer je bij GYZS.nl de heng plus de aanverwante producten bestelt dan weet je dat je van een snelle levering gebruik maakt. Wanneer je dan ook in onze webwinkel aan het winkelen bent dan kun je bij de beschikbaarheid zien hoe lang de levertijd is. Je zal dan zien dat de hengen in de meeste gevallen op voorraad is. Wanneer dit het geval is dan zal je die al de volgende dag geleverd krijgen. Dit betekent dan ook dat je deze snel kunt bevestigen.


Zie ook de overige uitvoeringen duimhengen in ons uitgebreide aanbod.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer