Duimhengen voor pen, zwart

Bij GYZS.nl kun je in het assortiment vele verschillende soorten duimhengen voor pen vinden. Het verschil tussen deze hengen is dan de afmeting. Wanneer je een kijkje in onze webwinkel neemt dan zie je dat je die ook nog tegen een lage prijs aan kunt schaffen en dat die dan snel bij je geleverd worden. Deze duimheng is voor pen.

Duimhengen voor pen, zwart

De duimhengen zijn van hoge kwaliteit

Kies je ervoor om de duimheng van de afbeelding te bestellen dan kies je voor een duimheng van hoge kwaliteit. Dit is een heng van het merk GB en dit is een fabrikant die bekend staat om de kwaliteit. De hengen die zijn gemaakt van hoogwaardig staal en die zijn elektrolytisch verzinkt. De uitvoering die je op de afbeelding ziet die is 400 millimeter lang. De dikte van deze heng is 40 millimeter en de dikte die is 5 millimeter. Mocht het zo zijn dat je een andere afmeting nodig bent dan kun je die ook in ons assortiment vinden. De afbeelding laat ook al de voorgeboorde gaten zien waar je de heng mee kunt bevestigen. Dit kun je doen met schroeven, bouten of met slotbouten. Het is verstandig om deze meteen mee te bestellen zodat de heng direct te bevestigen is.

Om de heng te kunnen bevestigen heb je verder een plaatduim nodig. Uiteraard bieden wij die ook voordelig aan. Ons advies is dan ook om eerst goed te kijken naar wat je allemaal nodig bent en dan ineens de bestelling te plaatsen. Je bestelt dan alles wat je nodig bent en je kunt dan de heng meteen op de juiste wijze bevestigen.

Andere varianten

Ander varianten van dit duimheng kunt u ook vinden in ons assortiment op GYZS.nl. Hieronder staan de linkjes vermeld naar deze duimhengen.

Snelle montage van de heng

Het voordeel aan de hengen van GB is dat ze snel te monteren zijn. Door de hoge kwaliteit zullen ze lang goed blijven en zullen ze niet snel verouderen of roesten. Ben je op zoek naar een heng en wil je een heng aanschaffen die niet alleen zeer kwalitatief is maar die ook nog eens een lage prijs heeft dan zijn de hengen van GB de beste keuze. Wij bieden je een ruime keuze en je zal dan ook altijd de heng kunnen vinden die je nodig bent.


Er zijn vele soorten verschillende duimhengen in ons assortiment te vinden.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer