Duimhengen voor vlakwerk, zwart

De duimhengen voor vlakwerk die kun je op een makkelijke wijze bevestigen. Daarbij zijn dit hengen die dan ook nog eens een lage prijs hebben en die snel worden geleverd. Deze hengen die worden geleverd in de kleur zwart. Mocht je dan ook een donker hek of een donkere deur dan past deze heng daar goed bij.

Duimhengen voor vlakwerk, zwart

Waar dien je op te letten

Er zijn een aantal zaken waar je op dient te letten als je deze heng aan wilt schaffen. Dit is als eerste de lengte die je nodig bent. In ons assortiment kun je vele verschillende soorten hengen vinden. Als we kijken naar de heng die je op de afbeelding ziet staan dan is de lengte 400 millimeter. De breedte die is 40 millimeter en de dikte die is 5 millimeter. Waar je verder op dient te letten dat is of je al een plaatduim hebt. Deze heb je nodig om de duimheng op te kunnen schuiven. Wat je verder nodig hebt dat zijn de bevestigingsmiddelen. Dit kunnen dan schroeven zijn maar ook bouten of slotbouten. Ons advies is om eerst goed te kijken wat je allemaal nodig hebt en wanneer je dit weet dan pas de gehele bestelling te plaatsen. Je weet dan dat je alles ineens in huis hebt om de heng te bevestigen.

De hengen die je in ons assortiment kunt vinden die zijn van hoogwaardig materiaal gemaakt. De heng die je op de afbeelding ziet die is gemaakt van staal. Dit is kwaliteitsstaal en dit staal is elektrolytisch verzinkt. Is de heng eenmaal bevestigd dan kun je die vele jaren zonder zorgen gebruiken.

De lage prijs van de hengen

Iets wat zeker niet onbelangrijk is dat is de lage prijs van de hengen. Het beste kun je een kijkje bij ons aanbod nemen en je ziet dan meteen hoe laag de hengen zijn geprijsd. We willen je dan aanraden om ook direct bij de beschikbaarheid te kijken. Je zal dan zien dat de hengen in de meeste gevallen op voorraad zijn. Dit betekent dan dat je deze de volgende dag al geleverd krijgt. Het zal dus nooit lang duren voordat je de heng kunt bevestigen.


Er zijn ook andere kleuren en afmetingen duimhengen beschikbaar in ons assortiment.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer