Duimhengen voor vlakwerk

Als je duimhengen voor vlakwerk wilt bevestigen dan is het belangrijk dat je de juiste maat kiest. Het is dan ook goed om te weten dat je bij ons in het assortiment een ruime keuze uit duimhengen hebt. Deze kun je dan snel geleverd krijgen en dit zijn dan ook nog duimhengen die je goedkoop kunt aanschaffen.

Duimhengen voor vlakwerk

De hengen zijn van hoogwaardig staal gemaakt

Alle hengen die wij aanbieden in ons assortiment die zijn gemaakt van hoogwaardig staal. Je weet dat wanneer je deze monteert dat je dan zonder problemen de constructie kunt gebruiken. Als we kijken naar de heng op de afbeelding dan zien we dat dit een heng is in de zwarte kleur. Deze is voor vlakwerk te gebruiken en is voorzien van voorgeboorde gaten waar je de schroeven, bouten of slotbouten in kunt monteren. De lengte van deze heng die is 400 millimeter en de dikte van de heng die is 5 millimeter. Uiteraard heb je ook een plaatduim nodig om de heng op te bevestigen. Mocht je deze nog niet hebben dan willen wij je aanraden om die meteen mee te bestellen. Er is daar ook weer een ruime keuze en deze zijn ook laag geprijsd.

Wat verder erg belangrijk is dat is dat je van de juiste schroeven, bouten of slotbouten gebruik maakt. De slotbouten die worden het meeste gebruikt. Heb je een zware constructie dan is het goed om daar een speciale heng voor te gebruiken en het is dan uiteraard ook aan te raden om een bevestigingsmiddel te gebruiken wat ook het gewicht kan dragen.

Andere varianten

Het kan natuurlijk zijn dat u deze duimheng van 400 mm nodig heeft maar dan in een andere maat. Hieronder staan de linkjes van de verschillende maten van dit product vermeld.

Laat je overtuigen door de kwaliteit

Als je deze heng gaat bestellen dan zal jij ook overtuigd worden door de kwaliteit. Mocht het zo zijn dat je een andere lengte nodig bent dan kun je die ook vinden in ons aanbod. Het merk van deze heng dat is GB en dit is een merk wat zeer gerespecteerd is en wat ook kwaliteit maakt. Gebruik je de hengen van dit merk in je constructie dan weet je dat je over de sterkte van de constructie je geen zorgen meer hoeft te maken.


Zie ook alle andere voordelige hengen in ons aanbod.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer