Duimhengen zware uitvoering recht 300mm

Als je een duimheng wilt gebruiken dan is het wel belangrijk dat je een duimheng gebruikt die het gewicht kan dragen. Heb je dan ook een zware constructie waar de duimheng aan bevestigd moet worden dan is het goed om voor zekerheid te kiezen. De duimhengen zware uitvoering recht die bieden je die zekerheid.

Duimhengen zware uitvoering recht

Snel en makkelijk de duimheng vastzetten

De duimheng die kun je snel en makkelijk vastzetten. Op de afbeelding zie je al dat er gaten voorgeboord zijn waar je de schroeven of bouten in kunt draaien. Het is dan uiteraard ook erg belangrijk dat je schroeven of bouten gebruikt die het gewicht kunnen dragen. Wanneer we kijken naar de lengte van deze duimheng dan zien we dat deze 300 millimeter is. De breedte die is 40 millimeter en de dikte van de deurheng die is 5 millimeter. Het gewicht van de deurheng is niet groot en deze weegt nog geen halve kilo. Toch is dit wel een uitvoering die je dan op de zware constructies kunt gebruiken.

Andere varianten

Het kan zijn dat je deze duimheng  van 300 mm nodig hebt maar dan in een andere maat. Hieronder staan alle andere maten vermeld met de links erbij.

Via deze link komt u bij een overzicht van alle maten van de GB Heng voor pen diameter.

Het is een rechte uitvoering en als je een duimheng met bocht nodig bent dan kun je die ook in ons assortiment vinden.

Wat verstandig is dat is om ook direct de plaatduim mee te bestellen. Zo haal je ineens alles in huis om de duimheng te bevestigen. Er zijn verschillende duimhengen te vinden in ons aanbod en zo is er de reguliere plaatduim maar er is ook een plaatduim met een verhoogde duim. Je zal dus altijd de juiste plaatduim voor de duimheng kunnen vinden.

Gebruik de juiste pen

Wat uiteraard ook belangrijk is bij de duimheng dat is dat je de juiste pen gebruikt. Wij willen je dan aanraden om een pen met een diameter van 16 millimeter te gebruiken. Mocht het zo zijn dat dit toch niet de uitvoering is die je nodig hebt dan kun je in ons assortiment altijd wel een model vinden wat wel geschikt is voor jou. Jij zal dan ook zonder problemen de duimheng kunnen monteren en je weet dat je dan ook over een degelijke constructie beschikt. Dit alles kun je dan ook nog voor een voordelige prijs aanschaffen.

Bekijk alle duimhengen in ons assortiment.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd.

Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.


 

 

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer