Dulimex kogellagerscharnier H367-89893103

Dulimex kogellagerscharnier

Dit Dulimex kogellagerscharnier is voorzien van afgeronde hoeken. Het is een scharnier wat gemaakt is van roestvrij staal wat het een zeer sterk scharnier maakt. De breedte en de hoogte van het scharnier is 89 millimeter. De dikte van het scharnier is 2,4 millimeter.dulimex kogellagerscharnier

Het is een scharnier wat je op een eenvoudige wijze kunt bevestigen. De afbeelding die laat de schroefgaten al zien.

Deze schroeven die je nodig hebt voor de bevestiging worden niet meegeleverd. Deze kun je echter wel gemakkelijk mee bestellen. We willen je ook aanraden om dit te doen. Wanneer je de schroeven direct mee besteld kun je direct aan de slag met het bevestigen van het scharnier wanneer deze geleverd is.

Het is een scharnier met een doorgezette knoop en van hoge kwaliteit. Dit zal jij ook ervaren als jij het scharnier eenmaal bevestigd hebt. Je zal merken dat het scharnier is dat vele jaren zonder onderhoud mee zal gaan.

Maak dan ook de juiste keuze voor een scharnier en kies voor het kogellagerscharnier van Dulimex. Kwaliteit gegarandeerd.

Het eenvoudige bestellen

Het bestellen van dit scharnier dat kun je op een eenvoudige wijze doen. Je hebt waarschijnlijk al gezien dat dit een scharnier is met een lage aanschafprijs. Daarbij is het dan ook goed om meteen een kijkje bij de levertijd te nemen. Dit kun je doen bij de beschikbaarheid. Je zal zien dat dit scharnier in de meeste gevallen op voorraad is. Dit houdt dan in dat het scharnier na het bestellen de volgende dag dan al geleverd wordt en dat je ermee aan de slag kunt. Je kunt dan zelf ervaren hoe dit hoge kwaliteitsscharnier gemakkelijk te bevestigen is.

Benieuwd naar meer?

Naast deze scharnieren van het merk Dulimex biedt GYZS.nl ook nog andere merken scharnieren aan. Bekijk deze via deze link. Of lees verder in een blog over AXA RVS scharnieren.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.logo gyzs

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer