Een ingenieus hoogstandje: de schroevendraaier van Fixman

De aanpak van FIXMAN is uniek. Met een team creatieve ingenieurs worden de veranderingen die schroevendraaiers hebben doorleeft in de afgelopen jaren herzien.

Ze beginnen bij het begin; de essentie. Welke rol wordt door schroevendraaiers vervult, en hoe kan deze rol worden geoptimaliseerd? Door deze systematische aanpak ontstaan er nieuwe creatieve oplossingen en wordt de kwaliteit van de alledaagse schroevendraaiers sterk verbeterd.

Het resultaat: De Fixman schroevendraaier Pozidriv

9e90b6f060d17bf8ba8696a74a33efee.jpg_1 (1)

 

De FIXMAN schroevendraaier blinkt uit op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en duurzaamheid. Met een betrouwbare, robuuste constructie zal het product een lange en productieve levensduur hebben. Deze is voorzien van een magnetische top en het handvat is ergonomisch gevormd voor een uitstekende grip.

Pas op!

Als u niet de juiste schroevendraaier op een schroef gebruikt bestaat de kans dat u de schroef beschadigd. Als u dan met een juiste schroevendraaier de schade probeert te beperken kan het al te laat zijn. Gebruik dus nooit de verkeerde schroevendraaier op een schroef!

De prozidriv (wordt vaak pozidrive geschreven, maar is niet correct) aandrijving ziet er als volgt uit:

pozidriv en phillips

 

Het verschil lijkt niet significant maar is wel degelijk aanwezig. De Pozidriv is een verbetering ten opzichte van de eerder ontwikkelde Phillips aandrijving. Het design van de pozidriv zorgt er voor dat de schroevendraaier er minder snel uit zal schieten als u de schroef bedient. Het kruis in het midden van de schroef is het kenmerk van een pozidriv schroef.

Maten

De Pozidriv schroevendraaier is verkijgbaar in vier verschillende maten: 180 mm, 200 mm, 260 mm en 310 mm. De kling is respectievelijk: 80 mm, 100 mm, 150 mm en 200 mm. Op deze pagina kunt u alle schroevendraaiers vinden.


Wellicht bent u nog geïnteresseerd in de volgende onderwerpen, die wij ook in het assortiment hebben:

  • deurbeslag
  • raambeslag
  • deurvastzetters
  • bijenbekjes
  • schuifdeurbeslag
  • deurklinken
  • torx schroevendraaiers

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer