GB Balkdrager GBS-korte lip sendzimir verzinkt 63 x 160mm 09444

De producten van GB zijn niet alleen betaalbaar maar ook van een hoge kwaliteit. Dit zul jij ook ervaren als je met deze producten aan de slag gaat. Je zult merken dat het sterke producten zijn die eenvoudig te monteren zijn. De GB balkdrager GBS-korte lip 63 x 160mm is een goed voorbeeld van een kwalitatief product dat betaalbaar is. Het is een balkdrager die thermisch verzinkt is en je makkelijk kunt monteren.

 

 

 

 

 

 

Op de afbeelding zie je al de gaten waar je de schroeven in kunt bevestigen. Deze schroeven kun je meteen mee bestellen en daar zou je dan schroefnagels voor kunnen gebruiken. Net als de balkdrager kun je die ook voordelig en makkelijk bij GYZS.nl bestellen. De hoogte van de balkdrager is 160 millimeter en de breedte is 63 millimeter. De dikte van het materiaal is 1,5 millimeter. Wanneer je de balkdrager monteert zul je meteen begrijpen waarom het merk GB zoveel gebruikt wordt. Het is sterk,degelijk en niet duur. Alle reden dus om ook voor deze balkdrager te kiezen.

Uitvoering met korte lip

Dit is een balkdrager met een korte lip en voor een optimaal gebruik dien je bevestigingsmiddelen in zowel de bovenlip, de zijvleugels en de rugplaat te gebruiken. Gebruik je de balkdrager zonder bevestigingsmiddelen dan mag van deze balkdrager geen belastingwaarde worden verwacht. De balkdrager is per stuk te bestellen. Aangezien deze in de meeste gevallen bij GYZS.nl op voorraad is, zul je die snel geleverd krijgen en kun je er een dag na het bestellen al mee aan de slag. Het bestellen van de producten bij GYZS.nl brengt ook veel voordelen met zich mee en dit is niet alleen de lage prijs en de snelle levering. Wist je bijvoorbeeld dat je bij een bestelling van meer dan honderd euro geen verzendkosten betaalt?

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer