GB Stokeind

Heb je een stokeind nodig dan willen wij je aanraden om voor het merk GB te kiezen. De GB Stokeinden kun je voor een lage prijs aanschaffen en deze kun je dan snel gebruiken. GB is een fabrikant die kwaliteit maakt en dat zul jij kunnen bevestigen als je deze stokeinden gaat gebruiken. Waar een stokeind in de meeste gevallen voor wordt gebruikt dat is het bevestigen van leuningen. Het dikke gedeelte van het stokeind dat wordt dan in de muur geschroefd. Op het draadeind van de stokeinden kun je dan de leuning bevestigen. Op het stokeind vind je een zeskant sleutelvlak en deze is bedoelt om het stokeind mee te bevestigen. Je zult merken dat dit zeer eenvoudig gaat en dat het geen grote klus is om een leuning op te hangen. De diameter van het stokeind is 7 millimeter en de lengte is 80 millimeter. Het draad is M8 en de uitvoering is verzinkt. Het zijn zeer degelijke en sterke stokeinden die zonder problemen veel gewicht kunnen dragen. Ook als iemand dus veel kracht op een leuning zet dan zal dit kunnen worden gedragen.

Meerdere varianten

Op GYZS.nl staan nog veel meer verschillende maten van de GB stokeind. Klik op deze link om een overzicht te krijgen van de verschillende maten van de diameter en de lengte.

Bestel meteen de pluggen mee

Wanneer je de stokeinden bestelt  is het aan te raden om meteen de pluggen mee te bestellen. Je ziet deze al bij het artikel staan en er is ook direct te zien dat die een lage prijs hebben. Wanneer je de pluggen meteen mee bestelt dan weet je dat je alles geleverd krijgt om het stokeind direct te kunnen bevestigen. Zorg ook dat je een kijkje neemt bij de beschikbaarheid. Hier zie je of het product op voorraad is. Je zult zien dat dit in de meeste gevallen zo is en de levering zal dan de dag na het bestellen plaatsvinden (indien je het stokeind voor 16:30 besteld hebt). Je kunt de stokeinden dan meteen gebruiken en ervaren hoe stevig deze zijn.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. \

Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul onderstaand formulier in.

E-mailadres *
Telefoonnummer